036 848 11 21

Menno Lanting boeken

Menno Lanting is een strateeg en leiderschapsexpert die verschillende bestsellers op zijn naam heeft staan. U kunt Menno Lanting boeken als spreker of dagvoorzitter. In zijn lezingen behandelt hij thema’s als digitaal leiderschap, organisatievernieuwing, het nieuwe werken, connectivity, strategie en innovatie.

Leiderschapsexpert
Lanting bekleedde diverse managementfuncties en was eind jaren negentig betrokken bij de opzet van de eerste pan-Europese internetbedrijven. Tegenwoordig adviseert hij als strateeg en leiderschapsexpert organisaties in het vinden van aansluiting bij de snel veranderende wereld.

Belangrijk daarbij is dat hij antwoord geeft op de vraag hoe een organisatie van een gesloten, hiërarchische en onpersoonlijke entiteit naar een open, authentieke organisatie kan transformeren. Hij bekijkt welke organisatievormen en leiderschapskwaliteiten daarbij nodig zijn en wat de nieuwe organisatievormen inhouden voor de rol val van de manager.

Nu de rol van collectief leiderschap toeneemt bekijkt hij bovendien of de traditionele machtsstructuur op de kop moet en hoe kenniswerkers nieuwe media kunnen gebruiken.

Bestseller
Zijn bevindingen heeft hij samengebracht in het boek Connect! Dat een bestseller werd. Vervolgens bracht hij de succesvolle boeken Iedereen CEO en De slimme organisatie uit.

Lanting is verbonden aan het leiderschapsinstituut De Baak en diverse business schools.

Wilt u Menno Lanting boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Menno Lanting boeken

Voor prijzen het inhuren van Menno Lanting kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Menno Lanting, sprekersburo Menno Lanting, boekingen Menno Lanting, boekingskantoor Menno Lanting, prijs Menno Lanting, Menno Lanting boeken, Menno Lanting huren, Menno Lanting inhuren, Menno Lanting kosten