036 848 11 21

Menno Bentveld boeken

De charmante presentator Menno Bentveld is onder andere bekend van het natuur- en milieuprogramma Vroege Vogels. U kunt Menno Bentveld boeken als spreker, dagvoorzitter of discussieleider. Hij voelt zich als een vis in het water tijdens informatieve bijeenkomsten.

Veronica
Bentveld studeerde theaterwetenschappen aan de Universiteit Utrecht en begon zijn mediacarrière vervolgens in 1990 als presentator van Club Veronica. Ook was hij bij Veronica te zien in de programma’s als Baanbreker en Veronica Reisgids.

In 1995 stapte Bentveld over naar de VARA, waar hij tal van televisieprogramma’s presenteerde. Zo was hij te zien in Twaalf steden, dertien ongelukken en Jules Unlimited. Ook presenteerde hij De Ontdekking, Nieuwslicht, Herexamen, Jongeren Lagerhuis en Wat heet!. Tevens was hij te zien in Op weg naar het Lagerhuis en ook was hij af en toe de vervanger van Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door.

Vroege Vogels
Sinds 2007 presenteert Bentveld het radioprogramma Vroege Vogels, dat ook een televisievariant heeft. Ook is hij wekelijks te zien in het wetenschapsprogramma Nieuwslicht. Daarnaast treedt hij op met het Leidens Rondtheater.

Bentveld is een betrokken spreker en dagvoorzitter. Ook is hij beschikbaar als discussieleider of voice-over. Wilt u Menno Bentveld boeken? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Menno Bentveld boeken

Voor prijzen het inhuren van Menno Bentveld kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Menno Bentveld, sprekersburo Menno Bentveld, boekingen Menno Bentveld, boekingskantoor Menno Bentveld, prijs Menno Bentveld, Menno Bentveld boeken, Menno Bentveld huren, Menno Bentveld inhuren, Menno Bentveld kosten