036 848 11 21

Max Westerman boeken

De ervaren journalist Max Westerman verzorgt voor het RTL Nieuws al jarenlang het nieuws vanuit New York en deed verslag van grote gebeurtenissen. U kunt Max Westerman inhuren als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen kan hij alles vertellen over de Verenigde Staten.

Journalist
Westerman begon zijn journalistieke loopbaan na de middelbare school, op de buitenlandredactie van De Telegraaf. Vervolgens ging hij journalistiek studeren aan de New York University en Columbia University. In 1982 studeerde hij af en werd hij buitenlandcorrespondent bij Newsweek. Vervolgens werkte hij voor Business Week en ook leverde hij bijdragen aan gerenommeerde media als CNN, The New York Times, The Wall Street Journal en The Independent. Ook was hij Amerika-correspondent voor NRC Handelsblad, Elsevier en diverse radioprogramma’s.

In 1989 werd hij daarop correspondent in de Verenigde Staten voor RTL Nieuws. Gedurende deze periode deed hij verslag van vier presidentsverkiezingen, het schandaal rondom Bill Clinton en Monica Lewinsky, de rechtszaak tegen O.J. Simpson, de aanslagen op het World Trade Center van 11 september 2001, orkaan Katrina en de verschillende oorlogen in Irak in Afghanistan.

Samenleving
Hierna ging hij zich meer richten op het produceren van televisieseries en boeken, waarin hij New York en de Amerikaanse samenleving onder de loep neemt.  Zo was hij te zien in Westermans Nieuwe Wereld, waarin hij de VS met Nederland vergelijkt.

Wilt u Max Westerman boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Max Westerman boeken

Voor prijzen het inhuren van Max Westerman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Max Westerman, sprekersburo Max Westerman, boekingen Max Westerman, boekingskantoor Max Westerman, prijs Max Westerman, Max Westerman boeken, Max Westerman huren, Max Westerman inhuren, Max Westerman kosten