036 848 11 21

Maurice de Hond boeken

Maurice de Hond is de bekendste opiniepeiler van Nederland. De wetenschap uit zijn peilingen gaat gepaard met veel parate kennis over de maatschappelijke politieke en technologische ontwikkelingen, wat Maurice de Hond een uiterst geschikt spreker en dagvoorzitter maakt. U kunt hem boeken voor lezingen, maar bijvoorbeeld ook als discussieleider. De Hond weet snel tot de essentie door te dringen en weet zijn publiek constant bij de les te houden.

Verkiezingsonderzoek
De Hond studeerde sociale geografie en werkte vervolgens als onderzoeker. Vanaf 1976 ging hij zich bezighouden met verkiezingsonderzoek. In deze hoedanigheid verschijnt hij regelmatig in de media. Sinds 2002 geeft hij bovendien leiding aan Peil.nl, een platform waarmee actuele ontwikkelingen in de samenleving op de voet kunnen worden gevolgd.

Daarnaast publiceert hij met enige regelmaat artikelen en heeft hij diverse boeken geschreven over de Kamerverkiezingen. Tevens bracht hij twee boeken uit over de opkomst van internet en de consequenties van de digitale revolutie.

Ook is De Hond betrokken bij een aantal projecten op het gebied van technologie en media. Zo vervult hij een voortrekkersrol bij Onderwijs voor een Nieuw Tijd (O4NT), waarin hulpmiddelen als iPad’s een belangrijke rol spelen.

Lezingen
De ervaringen van De Hond als ondernemer en zijn kennis van het politieke landschap maken hem een gewaardeerd spreker. Tijdens zijn lezingen heeft De Hond een interactieve houding en weet hij zijn publiek actief te betrekken bij de lezingen.

 

Wilt u Maurice de Hond inhuren als spreker? Neem voor boekingen of meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Maurice de Hond boeken

Voor prijzen het inhuren van Maurice de Hond kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Maurice de Hond, sprekersburo Maurice de Hond, boekingen Maurice de Hond, boekingskantoor Maurice de Hond, prijs Maurice de Hond, Maurice de Hond boeken, Maurice de Hond huren, Maurice de Hond inhuren, Maurice de Hond kosten