036 848 11 21

Maureen du Toit boeken

Actrice en presentatrice Maureen du Toit brak door met een rol in de soapserie Goudkust en is verder bekend als een van de presentatrices van het actualiteitenprogramma Hart van Nederland. Daarnaast is Maureen du Toit te boeken als spreker en dagvoorzitter. Op vakkundige wijze praat zij bijeenkomsten in het land aan elkaar.

Theateropleiding
Du Toit werd geboren in het Afrikaanse Lesotho, maar groeide op in Bilthoven. Na de middelbare school volgde zij een theateropleiding in Zweden. Na terugkeer in Nederland was zij te zien de dramaserie De Winkel.

Haar grote doorbraak kwam met een vaste rol in de populaire soapserie Goudkust op SBS6. In 2000 onderbrak Du Toit haar televisiecarrière tijdelijk voor een studie psychologie aan het Europees Instituut voor Psychosociale Educatie.

Hart van Nederland
Na het afronden van deze opleiding verscheen zij al snel weer op de buis. Ditmaal als presentatrice van Hart van Nederland en Shownieuws. Ook was zij te zien in programma’s als het James Bond Journaal, De smaakpolitie en Recht van Nederland. Daarnaast publiceerde Du Toit het kinderboek Pyamaprinsesje.

Du Toit is tevens beschikbaar voor lezingen en als presentatrice voor evenementen. Wit u Maureen du Toit inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Maureen du Toit boeken

Voor prijzen het inhuren van Maureen du Toit kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Maureen du Toit, sprekersburo Maureen du Toit, boekingen Maureen du Toit, boekingskantoor Maureen du Toit, prijs Maureen du Toit, Maureen du Toit boeken, Maureen du Toit huren, Maureen du Toit inhuren, Maureen du Toit kosten