036 848 11 21

Mathijs Bouman boeken

Econoom Mathijs Bouman is bij het grote publiek bekend als beurscommentator van RTL Z. Daarnaast verschijnt hij regelmatig in programma’s als De Wereld Draait Door en heeft hij een column in het Financieel Dagblad. U kunt economisch expert Mathijs Bouman inhuren als spreker of dagvoorzitter. In zijn lezingen kan hij alles vertellen over de vaderlandse economie.

Economie
Bouman studeerde Economie en promoveerde in 1998 aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens ging hij aan de slag als wetenschappelijk onderzoeker en docent voor verschillende instituten. Tussen 2003 en 2005 werkte hij vervolgens bij de Nederlandsche Bank.

Hierna maakte hij de overstap naar de journalistiek. Hij werd onder andere adjunct-hoofdredacteur bij FEM Business en ging columns schrijven voor diverse bladen. Ook werd hij beurscommentator voor RTL Z.

Auteur
In 2006 publiceerde Bouman het boek Hollandse Overmoed – Hoe de beste economie van de wereld ontspoorde. Daarnaast werkte hij in 2007 mee aan de Nederlandse vertaling van de biografie van Alan Greenspan. In 2009 publiceerde hij samen met Coen Teulings, de voormalig directeur van het Centraal Planbureau, het boek De Grote Recessie over de kredietcrisis. Samen schreven zij ook het boek Europa in Crisis. In 2010 publiceerde Bouman vervolgens De Elektrische Spijkerbroek en andere avonturen in de economie.

 

Wilt u Mathijs Bouman boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Mathijs Bouman boeken

Voor prijzen het inhuren van Mathijs Bouman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Mathijs Bouman, sprekersburo Mathijs Bouman, boekingen Mathijs Bouman, boekingskantoor Mathijs Bouman, prijs Mathijs Bouman, Mathijs Bouman boeken, Mathijs Bouman huren, Mathijs Bouman inhuren, Mathijs Bouman kosten