036 848 11 21

Martijn Oosterhuis boeken

Cabaretier en stand-up comedian Martijn Oosterhuis werd bij het grote publiek bekend dankzij zijn deelname aan De Lama’s. Daarnaast hij met tal van soloprogramma’s in het theater gestaan. Als spreker en dagvoorzitter zorgt hij op bijeenkomsten door het hele land graag voor een komische noot.

Engeland
Oosterhuis liet in 1997 voor het eerst van zich horen door de persoonlijkheidsprijs van Cameretten te winnen. Hierna besloot hij zijn heil te zoeken in het Verenigd Koninkrijk waar hij optrad als stand-up comedian.

In 2002 keerde hij terug naar Nederland, waar hij met zijn eerste soloprogramma Echt in het theater stond. Hierna volgden de cabaretvoorstelling Van Huis Uit en Smile.

Het grote publiek leerde hem echter kennen als een van De Lama’s van het eerste uur. Na het eerste seizoen, waarin het programma genomineerd werd voor een Gouden Televizier-ster nam Oosterhuis afscheid van het programma om zich te richten op zijn andere bezigheden.

Festivals
Zo heeft hij een eigen kanaal bij 2gotv en schrijft hij columns in Penthouse. Ook is hij regelmatig te gast in verschillende programma’s. Verder verzorgt hij optredens tijdens beroemde festivals als Lowlands, Crossing Border, Mundial Festival, Boulevard in Den Bosch en A BIG Night of Comedy in Den Haag. Tevens staat hij regelmatig in het Comedy Café in Amsterdam.

Daarnaast is hij te bewonderen tijdens bijeenkomsten en evenementen. Wilt u Martijn Oosterhuis boeken als spreker? Neem voor meer informatie over deze stand-up comedian contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Martijn Oosterhuis boeken

Voor prijzen het inhuren van Martijn Oosterhuis kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Martijn Oosterhuis, sprekersburo Martijn Oosterhuis, boekingen Martijn Oosterhuis, boekingskantoor Martijn Oosterhuis, prijs Martijn Oosterhuis, Martijn Oosterhuis boeken, Martijn Oosterhuis huren, Martijn Oosterhuis inhuren, Martijn Oosterhuis kosten