036 848 11 21

Martijn Krabbé boeken

Radio- en televisiepresentator Martijn Krabbé werkte al sinds zijn jonge jaren als discjockey en is inmiddels uitgegroeid tot een mediapersoonlijkheid die, met veel bravoure, shows met een miljoenenpubliek presenteert. Met evenveel flair verzorgt hij de presentatie van bijeenkomsten in het land.

Radio
Krabbé begon, als zoon van acteur Jeroen Krabbé, al op viertienjarige leeftijd als radiodiscjockey. Vanaf 1987 was hij te horen in het veelbeluisterde programma De Nationale Top 100. Ook presenteerde hij de Mega Top 50, Dancetrax, Nachtwacht en Wereldhits.

Vervolgens ging hij voor de TROS televisieprogramma’s als Popformule, Ministars en Powerplay presenteren. Ook was hij een van de presentatoren van Aktua in Bedrijf. In 1995 stapte hij over naar RTL, waar hij de Postcode Loterij Recordshow ging presenteren. Ook was hij te zien in programma’s als In Holland staat een huis en In Holland ligt een tuin. Ook presenteerde hij de vierde editie van Big Brother en was hij dagelijks te horen op Noordzee FM.

The Voice of Holland
Krabbé heeft verder vele grote talentshows gepresenteerd. Zo was hij te bewonderen in The Voice of Holland, The Voice Kids, Idols en X-factor. Ook was hij te zien in enkele culinaire programma’s en het juridische Pro Deo. Als acteur was hij in 2013 te zien in de serie De man met de hamer.

Wilt u Martijn Krabbé boeken als presentator? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Martijn Krabbé boeken

Voor prijzen het inhuren van Martijn Krabbé kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Martijn Krabbé, sprekersburo Martijn Krabbé, boekingen Martijn Krabbé, boekingskantoor Martijn Krabbé, prijs Martijn Krabbé, Martijn Krabbé boeken, Martijn Krabbé huren, Martijn Krabbé inhuren, Martijn Krabbé kosten