036 848 11 21

Marly van der Velden boeken

De energieke actrice Marly van der Velden is bekend door haar rol in Goede tijden, slechte tijden. Daarnaast is zij beschikbaar als spreker, dagvoorzitter en presentator.

Dansoptredens
Van der Velden begon haar carrière als danseres en was te zien in verschillende theaterproducties. Met haar dansoptredens oogstte zij veel lof, maar Van der Velden had haar pijlen gericht op het acteren. Daarom volgde zij diverse acteerworkshops en een opleiding aan de jeugdtheaterschool.

Op zestienjarige leeftijd maakte zij vervolgens haar debuut in de soap Goede tijden, slechte tijden. Hierin speelde zij Nina, de dochter van Ludo en Jeanine Sanders. In de loop der jaren ontwikkelde het karakter van Van der Velden zich van een pubermeisje tot een zelfbewuste jonge vrouw.

Ondertussen kreeg Van der Velden ook andere rollen. Zo was zij te zien in televisieseries als Kinderen geen bezwaar en Verliefd op Ibiza. Ook schreef zij een column in het jongerenblad Hitkrant en was zij ambassadrice van de Internationale Stichting Kinderhulp en Human Concern.

Kledinglijn
Bovendien heeft zij samen met collega Gigi Ravelli een sieraden- en kledinglijn opgezet. Verder presenteert zij diverse televisieprogramma’s.

Van der Velden wordt regelmatig gevraagd als presentatrice van evenementen in het land, variërend van filmpremières, uitreiking en productpresentaties.

U kunt Marly van der Velden inhuren als spreker en dagvoorzitter. Met haar sprankelende verschijning weet zij altijd de juiste sfeer te creëren. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Marly van der Velden boeken

Voor prijzen het inhuren van Marly van der Velden kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Marly van der Velden, sprekersburo Marly van der Velden, boekingen Marly van der Velden, boekingskantoor Marly van der Velden, prijs Marly van der Velden, Marly van der Velden boeken, Marly van der Velden huren, Marly van der Velden inhuren, Marly van der Velden kosten