036 848 11 21

Marlies Dekkers boeken

Marlies Dekkers is Nederlands meest bekende lingerieontwerpster. Haar creaties vormen een krachtig samenspel van lijnen, lagen en subtiele uitsnijdingen op onverwachte plaatsen. U kunt Marlies Dekkers inhuren als spreker en dagvoorzitter. Zij geeft lezingen op verschillende niveaus, van studenten tot captains of industrie.

Moderevolutie
Dekkers studeerde in 1991 cum laude af aan de Sint-Joost Academie voor Kunst en Vormgeving in Breda en lanceerde vervolgens haar lingeriecollectie Undressed. Met haar visie op lingerie, waarbij zij het zelfvertrouwen van vrouwen tracht te accentueren, veroorzaakte zij een kleine moderevolutie.

Dekkers won een aantal prestigieuze prijzen, waaronder de Zeebeltprijs en de Dutch Bodyfashion Award. Ook had zij in 1997 een solotentoonstelling in de Rotterdamse Kunsthal. Later volgden nog meer onderscheidingen, met onder ander Elle’s Innovator of the Year Award. In New York mocht zij de beroemde CILA Award in de categorie Best Fashion Lingerie in ontvangst nemen.

Hiermee was haar naam wereldwijd gevestigd en had haar merk een groot aantal verkooppunten en eigen winkels in steden als Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Parijs, Bangkok en Keulen.

Boeken
In 2003 werd het boek 33 Propositions uitgebracht, waarin de lingerie van Dekkers wordt gecombineerd met teksten van Meghan Ferrild. Ook publiceerde Dekkers samen met Heleen van Royen de bestseller Stout. Hierin schrijven zij over flirten, succes, macht, lingerie en erotiek.

Wilt u Marlies Dekkers boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Marlies Dekkers boeken

Voor prijzen het inhuren van Marlies Dekkers kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Marlies Dekkers, sprekersburo Marlies Dekkers, boekingen Marlies Dekkers, boekingskantoor Marlies Dekkers, prijs Marlies Dekkers, Marlies Dekkers boeken, Marlies Dekkers huren, Marlies Dekkers inhuren, Marlies Dekkers kosten