036 848 11 21

Marlayne Sahupala boeken

Marlayne Sahupala inhuren of boeken

Ze is een zeer vertrouwd gezicht voor de Nederlandse televisiekijker en raakt bekend als presentatrice van diverse bekende programma’s. We hebben het natuurlijk over Marlayne Sahupala, die haar journalistieke kwaliteiten tegenwoordig ook inzet voor organisaties tijdens evenementen. Bedrijven kunnen haar onder meer inhuren als dagvoorzitter of presentator.

Oud-zangeres Marlayne Sahupala boeken als spreker

Marlayne Sahupala trapt haar carrière aanvankelijk af als getalenteerd zangeres. Ze studeert aan het conservatorium en werkt tegelijkertijd als zangeres in het achtergrondkoor van René Froger. Ze maakt binnen haar vakgebied al snel furore en wint in 1999 het Nationaal Songfestival met het nummer One Good Reason.

Ook tijdens de Europese variant van het songfestival maakt ze een goede indruk en behaalt ze uiteindelijk een prima achtste plek in deze prestigieuze zangwedstrijd. Ze geeft haar muzikale loopbaan een passend vervolg met het album Meant To Be, dat lovende kritieken krijgt van vooraanstaande recensenten. Op dat moment richt ze zich nog vol op de muziek en kan ze nog niet vermoeden dat bedrijven haar later willen inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator.

Marlayne Sahupala inhuren als presentator of dagvoorzitter

In 2001 krijgt de carrière van Marlayne Sahupala een andere wending. Als zangeres komt ze veelvuldig in aanraking met de camera en dat bevalt haar uitstekend. Dankzij haar ruime podiumervaring en natuurlijke talenten als spreker besluit ze als presentator aan de slag te gaan in de televisiebranche.

Op uiteenlopende zenders presenteert ze programma’s zoals Hou ‘m vast, Staatloterij Magazine en De Draad Kwijt. Uiteindelijk belandt de veelbelovende presentatrice bij SBS6, waar ze uitgroeit tot een van de vaste gezichten van van Hart van Nederland. Daarnaast presenteert ze programma’s zoals het Vakantiejournaal, Huizenjacht, Shownieuws, De Afvallers en Van Rommelzolder tot Droomhuis.

Inmiddels is Marlayne Sahupala al jarenlang te zien op de Nederlandse televisie en geniet ze een grote bekendheid bij het publiek. Veel bedrijven willen de gelouterde presentatrice dan ook boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator. Haar ruime ervaring en kwaliteiten zorgen ervoor dat zij elke rol tijdens een evenement of bijeenkomst moeiteloos kan invullen.

Contact leggen met spreker Marlayne Sahupala

Bent u benieuwd wat het inhuren van Marlayne Sahupala als spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw evenement kan betekenen? Neem contact op met Sprekersbureau voor meer informatie of om deze persoonlijkheid direct te boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Marlayne Sahupala boeken

Voor prijzen het inhuren van Marlayne Sahupala kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Marlayne Sahupala, sprekersburo Marlayne Sahupala, boekingen Marlayne Sahupala, boekingskantoor Marlayne Sahupala, prijs Marlayne Sahupala, Marlayne Sahupala boeken, Marlayne Sahupala huren, Marlayne Sahupala inhuren, Marlayne Sahupala kosten