036 848 11 21

Mark Labrand boeken

Mark Labrand inhuren of boeken

Het kenmerkende stemgeluid van een radio-DJ en het charisma van een televisiepresentator; Mark Labrand heeft het allemaal. Radioliefhebbers kennen hem van de populaire radioprogramma’s op zenders als Yorin FM en Radio 538. Tegenwoordig maakt hij ook furore als spreker en boeken veel organisaties hem als presentator van evenementen en bijeenkomsten.

Radio-DJ Mark Labrand boeken als spreker

Al op jonge leeftijd weet Mark Labrand wat hij wil: radio-DJ worden. Op zijn zeventiende zet hij dan ook zijn eerste stappen in het vak bij Zoetermeer FM, waarna hij de kans krijgt in het opleidingsprogramma van 3FM. Hij mag zijn eigen radioprogramma presenteren en wordt al snel ontdekt door andere zenders. In 2003 stapt hij over naar Yorin FM en presenteert daar onder andere de hitparade.

Tegenwoordig werkt hij bij Radio 538, de mateloos populaire radiozender waarvoor hij al verschillende succesvolle radioshows heeft verzorgd. Nonstop 40 en Dare You Go zijn hier enkele voorbeelden van. Inmiddels presenteert hij vier dagen per week het programma 538 Hitzone, dat inmiddels de naam van de presentator zelf draagt.

Mark Labrand heeft inmiddels landelijke bekendheid verworven met zijn radio-optredens en staat bekend om zijn unieke stemgeluid. In combinatie met zijn spontane karakter en humoristische inslag zorgt dit ervoor dat veel bedrijven hem willen inhuren als presentator of spreker tijdens verschillende soorten events.

Televisiepresentator Mark Labrand inhuren als presentator

Het boeken van Mark Labrand als spreker of presentator is een uitstekend idee, want naast zijn radiowerkzaamheden, beschikt deze gelouterde persoonlijkheid ook over de nodige ervaring met televisiewerk. Zo wordt hij vanwege zijn onderscheidende stem geregeld ingezet als voice-over bij programma’s op televisie.

Eerder was hij bijvoorbeeld al te horen in programma’s als Holland’s Got Talent, Ik kom bij je eten, Campinglife en Bestemming Nederland. Daarnaast fungeerde hij als presentator op televisie, bijvoorbeeld bij de livepresentatie van de Nationale Nieuwjaarsnacht in 2008. Zijn goede reputatie en brede ervaring met uiteenlopende mediakanalen maakt dat steeds meer bedrijven hem willen boeken als spreker of presentator.

Contact leggen met spreker Mark Labrand

Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u een gelouterde persoonlijkheid zoals Mark Labrand inhuren als presentator? Neem contact op met Sprekersbureau om deze Bekende Nederlander te boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Mark Labrand boeken

Voor prijzen het inhuren van Mark Labrand kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Mark Labrand, sprekersburo Mark Labrand, boekingen Mark Labrand, boekingskantoor Mark Labrand, prijs Mark Labrand, Mark Labrand boeken, Mark Labrand huren, Mark Labrand inhuren, Mark Labrand kosten