036 848 11 21

Marit van Bohemen boeken

Actrice en presentatrice Marit van Bohemen is bekend van tal van televisieprogramma. Ook wordt zij veel gevraagd als presentatrice voor bedrijfsevenementen. Bij Sprekersbureau.com kunt u Marit van Bohemen inhuren als spreker of dagvoorzitter. Op natuurlijke wijze kan zij grote en kleine groepen toespreken en evenementen in goede banen leiden.

Acteren
Van Bohemen studeerde in 1994 af aan de toneelschool in Utrecht en werd vervolgens lid van diverse professionele theatergezelschappen. Daarnaast werd zij ook regelmatig gevraagd voor televisierollen in series als Goudkust, Auberge de Vlaamsche Pot, Onderweg naar Morgen, en Costa!. Ook was zij te bewonderen in Het zonnetje in huis, Spangen, Voetbalvrouwen en IC.

Presenteren
Daarnaast ging zij zich ook al snel richten op het presenteren van televisieprogramma’s. Zo presenteerde zij programma’s als Campinglife, Stralend Nederland, GayTeam, Klussen met kijkers, Tuinieren met kijkers, De Taalmeester en tal van kinderprogramma’s. Verder is zij bij YorinFM, CityFM en Radio Veronica te horen op de radio. Ook was zij als stemacteur actief voor diverse commercials en films.

Van Bohemen vindt dat acteren en presenteren veel raakvlakken met elkaar hebben. Bij het acteren improviseert zij veel en die vaardigheid komt haar bij het presenteren goed van pas.

De actrice is bovendien regelmatig actief als presentator op bedrijfsfeesten, evenementen, festivals, congressen en dergelijke. Zij weet zowel grote als kleine zalen met gemak te entertainen. Wilt u Marit van Bohemen inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Marit van Bohemen boeken

Voor prijzen het inhuren van Marit van Bohemen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Marit van Bohemen, sprekersburo Marit van Bohemen, boekingen Marit van Bohemen, boekingskantoor Marit van Bohemen, prijs Marit van Bohemen, Marit van Bohemen boeken, Marit van Bohemen huren, Marit van Bohemen inhuren, Marit van Bohemen kosten