036 848 11 21

Mariska Hulscher boeken

Journaliste en televisiemaakster Mariska Hulscher werd bij het grote publiek bekend als presentatrice van programma’s op RTL en bij de NCRV. Tegenwoordig is de juriste vooral actief als trainer en coach. U kunt Mariska Hulscher boeken als spreker en dagvoorzitter. Zij is gespecialiseerd in relatieproblemen en echtscheidingen.

Jurist
Hulscher studeerde in 1989 af als civielrechtelijk juriste aan de Rijksuniversiteit Leiden en ging vervolgens aan het werk als sales- en marketingmanager. Na deze commerciële loopbaan ging zij aan de slag in de journalistiek.

De juriste werd hoofdredacteur van het tijdschrift Basta en werd daarnaast eindredacteur van Radio 10 Gold Magazine. Ook schreef zij columns voor uiteenlopende bladen.

Het grote publiek leerde hij echter vooral kennen als presentatrice van diverse programma’s voor de NCRV, Veronica en RTL. Zo presenteerde zij voor RTL4 het programma LookingGood en was zij te zien in Mijn Grenzeloze Ambitie. In 2012 presenteerde zij het programma Het Familieportret. Behalve presentatrice was zij ook producent voor diverse televisiestations.

Relatiecoach
Hulscher begon tevens een bedrijf in training en coaching en specialiseerde zich in relatieproblematiek en echtscheidingen. Als scheidingscoach bedacht zij de Fides-methode, een zevenstappenplan om binnen drie maanden op harmonieuze wijze uit elkaar te gaan.

Sinds 2005 is Hulscher vooral actief als coach en RET-therapeut. Ook geeft zij workshops en lezingen. Daarnaast heeft zij in 2009 het coachingsboek Ja, ik wil! gepubliceerd.

Hulscher treedt regelmatig op als dagvoorzitter en spreker en produceert en presenteert talkshows voor het bedrijfsleven.

Wilt u Mariska Hulscher boeken als spreker en dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Mariska Hulscher boeken

Voor prijzen het inhuren van Mariska Hulscher kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Mariska Hulscher, sprekersburo Mariska Hulscher, boekingen Mariska Hulscher, boekingskantoor Mariska Hulscher, prijs Mariska Hulscher, Mariska Hulscher boeken, Mariska Hulscher huren, Mariska Hulscher inhuren, Mariska Hulscher kosten