036 848 11 21

Marijke Schipper boeken

Marijke Schipper is een styliste en interieurontwerpster die werkt voor tal van tijdschriften, televisieprogramma en in het theater. Zij is vooral gespecialiseerd in het ontwerpen van interieurs voor de zakelijke markt. U kunt Marijke Schipper inhuren als spreker en dagvoorzitter. Zij kan in haar lezingen alles vertellen over wonen, interieurs en styling.

Musical
Schipper volgde de Amsterdamse Grafische School en de Kunstacademie Rietveld. Na het doorlopen van deze opleiding ging zij de kleding bij de musical Cats in Carré verzorgen. Vervolgens was zij twee jaar lang verantwoordelijk voor de kleding en productie van de rondreizende voorstelling Scherzo van Mini & Maxi.

In 1995 werd Schipper setdresser bij de soap Goede tijden, slechte tijden. Hier deed zij veel ervaring op met styling en die ervaring kon zij goed gebruiken toen zij in 1997 bij uitgeverij Sanoma ging werken. Bij dit bedrijf werkte zij als interieurstyliste voor woonbladen als 101 Woonideeën en Ariadne at Home. Later werd zij ook styliste bij weekblad Margriet.

Sinds 1998 verzorgde Schipper samen met Jan des Bouvrie de styling van metamorfoses in het televisieprogramma TV Woonmagazine. Hiermee legde zij de basis voor haar televisiecarrière.  Schipper werd interieurstyliste van het programma SamenWonen van Net5, waarin zij een nieuw interieur creëerde voor stellen die net gingen samenwonen. De taak van Schipper was om de twee verschillende interieurstijlen van het kersverse koppel bij elkaar te brengen in een mooi passend geheel.

Daarnaast was zij te zien als jurylid in het programma Het Blok en ook werkte zij mee aan het programma Stijlloos. Achter de schermen is zij sinds 2004 ook betrokken bij het programma Eigen huis en tuin.

Boeken
Schipper heeft ook diverse boeken over haar werk geschreven. Zo kwam in 2008 Mijn Huis! uit, waarin zij antwoord geeft op vragen van stellen die gaan samenwonen en van gezinnen met interieurproblemen. Later dat jaar verscheen ook Ruimte voor Kids, een boek over de woonwensen van kinderen. In 2009 volgde het boek 100x Mooier Wonen.

Daarnaast werkt Schipper als zelfstandig ontwerpster. In die hoedanigheid is zij bezig met de meest uiteenlopende opdrachten, van het ontwerpen van winkels en het restylen van kantoorpanden, tot het geven van kleur- en interieuradvies.

Wilt u Marijke Schipper inhuren als spreker of dagvoorzitter en alles te wegen komen over wonen, styling en interieur? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Marijke Schipper boeken

Voor prijzen het inhuren van Marijke Schipper kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Marijke Schipper, sprekersburo Marijke Schipper, boekingen Marijke Schipper, boekingskantoor Marijke Schipper, prijs Marijke Schipper, Marijke Schipper boeken, Marijke Schipper huren, Marijke Schipper inhuren, Marijke Schipper kosten