036 848 11 21

Marijke Helwegen boeken

Mediapersoonlijkheid Marijke Helwegen verzorgde jarenlang de public relations en marketing van de bekende cosmetische arts Robert Schoemacher en groeide zodoende uit tot ambassadrice  van de plastische chirurgie. Ook presenteerde zij enkele glamourprogramma’s. U kunt Marijke Helwegen inhuren als spreker of dagvoorzitter. In haar lezingen heeft zij het over de ‘facelift’ van een bedrijf of product.

Cosmetische ingrepen
Marijke Helwegen werd bekend doordat zij de pr verzorgde voor de cosmetische kliniek van arts Robert Schoemacher. Ze groeide uit tot een uithangbord voor cosmetische ingrepen en werd zodoende een bekend societyfiguur. Tussen 2005 en 2007 presenteerde zij bovendien haar eigen programma op RTV Utrecht.

Als spreker en presentatrice legt Helwegen de link tussen de cosmetische industrie en het bedrijfsleven. In economisch zware tijden kiezen veel bedrijven er voor hun logo’s en producten op te frissen, in plaats van deze geheel te vernieuwen. Marijke Helwegen is bij uitstek geschikt om zo’n opfrisbeurt te presenteren aan de pers, gasten en klanten.

Glitter en glamour
Zij weet van iedere presentatie een unieke happening vol glitter en glamour te maken. Als ervaringsdeskundige op het gebied van cosmetische chirurgie is zij als geen ander in staat om uit te leggen hoe belangrijk het is de balans te vinden tussen innerlijk en uiterlijk.

Wilt u Marijke Helwegen boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Marijke Helwegen boeken

Voor prijzen het inhuren van Marijke Helwegen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Marijke Helwegen, sprekersburo Marijke Helwegen, boekingen Marijke Helwegen, boekingskantoor Marijke Helwegen, prijs Marijke Helwegen, Marijke Helwegen boeken, Marijke Helwegen huren, Marijke Helwegen inhuren, Marijke Helwegen kosten