036 848 11 21

Mariette Fehmers boeken

Mariette Fehmers werkte tijdens haar afwisselende loopbaan als stewardess, salesmanager en als oprichter van een datingsite. Daarnaast is zij afgestudeerd jurist. Toch zullen de meeste mensen haar kennen als presentatrice van tal van televisieprogramma’s. U kunt Mariette Fehmers inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Salesmanager
Fehmers studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam en ging daarna, uit liefde voor het reizen, aan het werk als stewardess. Na een jaar werd zij salesmanager bij modemerk Esprit. Dit werk deed zij zes jaar lang.

Vervolgens ging haar televisiecarrière van start toen zij bij FOX 8 een sportprogramma ging presenteren. Hierna ging zij aan de slag bij SBS6, waar zij diverse programma’s ging presenteren. Zo was zij te zien in programma’s als Vakantie-TV, Klussen & Wonen, De Kraamafdeling en De Werkvloer Make-Over. Tevens werd zij een van de presentatoren van Hart van Nederland.

Datingsite
In 2009 richtte zij een datingsite voor alleenstaande ouders op. Daarnaast werd zij in 2012 docent marketing en e-commerce aan de Hogeschool van Amsterdam.

Verder treedt Fehmers regelmatig op als spreker, presentator en dagvoorzitter. Door haar vele reizen beheerst zij zowel de Franse als Engelse taal.

Wilt u Mariette Fehmers boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie of boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Mariette Fehmers boeken

Voor prijzen het inhuren van Mariette Fehmers kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Mariette Fehmers, sprekersburo Mariette Fehmers, boekingen Mariette Fehmers, boekingskantoor Mariette Fehmers, prijs Mariette Fehmers, Mariette Fehmers boeken, Mariette Fehmers huren, Mariette Fehmers inhuren, Mariette Fehmers kosten