036 848 11 21

Marien van der Kooij boeken

Journalist Marien van der Kooij verdiende zijn sporen met programma’s bij de IKON, AT5, PowNed en WNL. Daarnaast is hij een ervaren presentator, spreker en dagvoorzitter die grote evenementen als Sail Amsterdam heeft gepresenteerd.

Jeugdprogramma’s
Van der Kooij studeerde aan de School voor Journalistiek in Zwolle en volgde de richting Televisie. Vervolgens ging hij aan de slag bij de IKON en Z@ppelin, waar hij diverse jeugdprogramma’s presenteerde.

In 2000 ging hij bij de Amsterdamse stadszender AT5 werken, waar hij verslaggever werd van het magazine Kort Amsterdams. Ook presenteerde hij het AT5 Nieuws, het AT5 Sportnieuws en Godenzonen. Ook was hij te zien in de Zwoele Stad. Verder maakte hij enkele docusoaps en was hij eindredacteur van diverse programma’s. Daarnaast deed hij live verslag van evenementen als Koninginnedag, Sail Amsterdam en de Gay Pride.

PowNed
Van der Kooij werkte vervolgens als redacteur voor Barend en Van Dorp en was hierna (eind)redacteur bij PowNed en WNL. Daarnaast is hij regelmatig actief als voice-over voor commercials en documentaires.

Wilt u Marien van der Kooij boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Marien van der Kooij boeken

Voor prijzen het inhuren van Marien van der Kooij kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Marien van der Kooij, sprekersburo Marien van der Kooij, boekingen Marien van der Kooij, boekingskantoor Marien van der Kooij, prijs Marien van der Kooij, Marien van der Kooij boeken, Marien van der Kooij huren, Marien van der Kooij inhuren, Marien van der Kooij kosten