036 848 11 21

Mariëlle Tweebeeke boeken

Mariëlle Tweebeeke is een journaliste die onder meer bekend is als presentatatrice van Nieuwsuur. In 2013 had zij de eer de toekomstige koning Willem-Alexander te mogen interviewen aan de vooravond van zijn inauguratie. U kunt Mariëlle Tweebeeke boeken als spreker of dagvoorzitter.

Eigen bedrijf
Tweebeeke studeerde arbeid & organisatiesociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Na het afronden van deze opleiding begon zij haar eigen bedrijf in werving en selectie van personeel.

In 2001 begon zij haar carrière in de journalistiek door over te stappen naar AT5. Voor de Amsterdamse stadszender werkte zij als verslaggever economie en later als politiek verslaggever. Verder presenteerde zij een aantal live interview- en discussieprogramma’s.

In 2007 werd Tweebeeke een van de presentatoren van RTL Nieuws. Ook presenteerde zij een aantal belangrijke liveprogramma’s, waaronder in 2010 het RTL-verkiezingsdebat in Carré. De uitzending werd vooral bekend door de opmerking van Jan-Peter Balkenende, die tegen Tweebeeke zei: ‘U kijkt zo lief’.

Tweebeeke werd in 2010 een van de vaste presentatoren van het actualiteitenprogramma Nieuwsuur. In 2012 won zij de Sonja Barend Award, voor het beste televisie-interview van dat jaar.

Troonswisseling
In 2013 mocht Tweebeeke samen met Rick Nieman, kort voor de troonswisseling, prins Willem-Alexander en zijn vrouw prinses Máxima interviewen.

Mariëlle Tweebeeke is in te huren als presentator, dagvoorzitter of discussieleider. Neem voor meer informatie over deze stijlvolle vakvrouw contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Mariëlle Tweebeeke boeken

Voor prijzen het inhuren van Mariëlle Tweebeeke kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Mariëlle Tweebeeke, sprekersburo Mariëlle Tweebeeke, boekingen Mariëlle Tweebeeke, boekingskantoor Mariëlle Tweebeeke, prijs Mariëlle Tweebeeke, Mariëlle Tweebeeke boeken, Mariëlle Tweebeeke huren, Mariëlle Tweebeeke inhuren, Mariëlle Tweebeeke kosten