036 848 11 21

Marianne Zwagerman boeken

Marianne Zwagerman inhuren of boeken
Schrijfster, columnist, mediaondernemer, opiniemaker, spreker, dagvoorzitter, presentator. Wat is Marianne Zwagerman eigenlijk niet? Sinds ze voor de Telegraaf Media Groep een reeks spraakmakende digitale podia ontwikkelde, verloopt haar carrière crescendo. U kunt deze succesvolle, soms tegendraadse  zakenvrouw inhuren of boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator om uw relaties aan het denken te zetten.

Marianne Zwagerman: kritisch en ondernemend
Ze staat bekend als kritisch en ondernemend. Als autonoom denkende duizendpoot die haar mening niet onder stoelen of banken steekt. Met regelmaat schuift ze aan bij opiniërende praatprogramma’s. Ze behoort tot de vaste columnisten van BNR en treedt als mediacriticus op in het KRO-NCRV radioprogramma De Ochtend. Daarnaast is ze met regelmaat gast of presentator bij WNL en stond ze aan de wieg van PowNed.

In 2011 publiceerde deze spreker en presentator haar eerste, spraakmakende boek: Een webshop is geen carrière, ontsnap aan het mutsenparadijs. Hierin houdt ze vrouwen voor dat er geen enkel excuus bestaat om niet te gaan voor de boardroom. Dit is voor haar een belangrijke missie: vrouwen ertoe aanzetten de lat hoog te leggen en hun ambities in het zakenleven waar te maken, zoals ze zelf ook met verve doet. Haar boek deed stof opwaaien en had voor- en tegenstanders.

Ook u kunt deze spreker inhuren of boeken
Ook voor zichzelf legt Marianne Zwagerman de lat uitzonderlijk hoog. Als spreker en dagvoorzitter gaat ze geen thema uit de weg. Onderwerpen waarmee ze volledig in haar element is, zijn onder meer: verandering, innovatie, transitie, ambitie, lef, vrijheid. Het zijn thema’s die goed passen bij een bedrijfsmatig evenement of seminar. Rode draad in haar optredens en presentaties als spreker is: ‘Weten waar je naar toe wilt en zorgen dat je er komt.’ Die ambitie maakt dat bedrijven haar graag inhuren en boeken.

‘Succesvol leven, met de mondhoeken omhoog’. Dát is het devies van deze inspirerende en soms confronterende spreker die organisaties helpt hun koers naar de toekomst te bepalen en de uitdaging van nieuwe verdienmodellen met beide handen aan te grijpen. Marketing, sales, nieuwe media, consumententrends, de moed om dwars te zijn. Marianne geeft er als spreker haar eigen visie op.

Contact leggen met Marianne Zwagerman
Wilt u Marianne Zwagerman inhuren of boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw bedrijfsevenement of congres? Neem voor meer informatie over haar mogelijkheden en beschikbaarheid contact op met Sprekersbureau. Wij zitten voor u klaar om haar voor u te boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Marianne Zwagerman boeken

Voor prijzen het inhuren van Marianne Zwagerman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Marianne Zwagerman, sprekersburo Marianne Zwagerman, boekingen Marianne Zwagerman, boekingskantoor Marianne Zwagerman, prijs Marianne Zwagerman, Marianne Zwagerman boeken, Marianne Zwagerman huren, Marianne Zwagerman inhuren, Marianne Zwagerman kosten