036 848 11 21

Maria Genova boeken

Maria Genova inhuren of boeken
Met een gevarieerd en relevant repertoire aan onderwerpen, is Maria Genova (1973) een veelgevraagd spreker. U kunt haar tevens inhuren of boeken als presentator of dagvoorzitter. Haar lezingen zijn boeiend en indringend. Ze getuigen van brede kennis en grote maatschappelijke betrokkenheid. Van social media tot management, van futurologie tot cybercrime, deze spreker en presentator weet haar publiek te raken.

Schrijfster Maria Genova als veelzijdige spreker
De veelzijdige schrijfster Maria Genova is vaak als spreker, presentator of dagvoorzitter te gast bij bedrijven en organisaties. U kunt haar ook inhuren voor inspiratiesessies of als panellid. Ze is ervaren en enthousiast en spreekt met evenveel kennis en passie over haar eigen vak, de journalistiek, de literatuur en het schrijven van boeken, als over de politiek en andere onderwerpen die de maatschappij raken.

Maria is geboren en getogen in Bulgarije en kwam op haar negentiende naar Nederland. Haar passie voor de journalistiek viel op zijn plek; ze schreef honderden artikelen voor dag- en weekbladen en studeerde af aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg. Maria ontdekte haar schrijverschap ‘bij toeval’. Als journaliste kwam het idee voor haar eerste boek – Communisme, sex en leugens – min of meer uit de lucht vallen.

Ook u kunt Maria Genova als spreker inhuren of boeken
Haar omgeving is laaiend enthousiast over haar tragikomische beschrijving van het ‘gewone leven’ tijdens het communisme en de voor- en nadelen van de dictatuur. Ze vindt een uitgever en haar carrière als schrijver is een feit. Voor dit eerste boek ontvangt Maria Genova de Looier Debutanten Prijs. Er volgen nog tal van boeken op haar succesvolle debuut. Ze zijn gezien hun onderwerpen vaak spraakmakend en leiden zelfs tot Kamervragen.

Haar tweede boek, Man is stoer, vrouw is hoer, over het fenomeen loverboys en vrouwenhandel, wordt een bestseller.  Sexting, loverboys en vrouwenhandel zijn onderwerpen op basis waarvan veel organisaties deze spreker inhuren. Met haar boek Komt een vrouw bij de h@acker maakt de schrijfster ondubbelzinnig helder hoe gemakkelijk het is om door hackers bestolen te worden van je identiteit.

Cybercrime is een geliefd onderwerp van deze spreker en dagvoorzitter die ook u voor uw congres of bedrijfsbijeenkomst kunt inhuren of boeken. Maria Genova combineert haar schrijverschap met haar activiteiten als spreker en presentator. Mede om haar maatschappelijke engagement is ze een graag geziene persoonlijkheid in het lezingencircuit. Ook u kunt Maria Genova als spreker inhuren of boeken.

Contact leggen met Maria Genova
Wilt u Maria Genova inhuren of boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw bedrijfsevenement of congres? Neem voor meer informatie over haar mogelijkheden en beschikbaarheid contact op met Sprekersbureau. Wij zitten voor u klaar om haar voor u te boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Maria Genova boeken

Voor prijzen het inhuren van Maria Genova kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Maria Genova, sprekersburo Maria Genova, boekingen Maria Genova, boekingskantoor Maria Genova, prijs Maria Genova, Maria Genova boeken, Maria Genova huren, Maria Genova inhuren, Maria Genova kosten