036 848 11 21

Mari van der Ven boeken

Mari van der Ven is dé visagist en haarstylist van Bekende Nederlanders. Zo mag hij sterren als Yolanthe Sneijder-Cabau, Trijntje Oosterhuis en Wendy van Dijk tot zijn klantenkring rekenen. Daarnaast is hij regelmatig te zien op televisie en schrijft hij boeken over zijn vakgebied. Ook kunt u Mari van der Ven boeken als spreker. Met 25 jaar ervaring kan hij in zijn lezingen alles vertellen over het beautyvak.

Magazines
Als haarstylist en visagist was Van der Ven jarenlang betrokken bij de uitstraling van fotoshoots in beroemde magazines en  als Cosmopolitan, Esquire, Margriet, Marie-Claire, Glossy, Quote, Veronica Magazine en Viva. Bij het grote publiek werd hij vooral bekend door zijn optredens als stylist tijdens make-overs in het programma Koffietijd.

Inmiddels kan hij vele Nederlandse sterren tot zijn klantenkring rekenen, maar hij voorziet ook minder bekende mensen van een modieuze look. Dit doet hij tijdens evenementen. Ook kan men leren van de tips die hij geeft in de boeken Mari en de magie van schoonheid en Puur Mari.

In de looks die Van der Ven creëert is zijn vaardige hand goed te herkennen, maar het uitgangspunt blijft altijd de persoonlijkheid van zijn klant. Zodoende weet hij keer op keer een uniek resultaat te bereiken.

Workshops
Behalve in zijn boeken, deelt Van der Ven zijn kennis graag in workshops, presentaties en lezingen. Dit doet hij voor een groot publiek, maar ook in selecte gezelschappen.

 

Wilt u Marie van der Ven inhuren als spreker? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Mari van der Ven boeken

Voor prijzen het inhuren van Mari van der Ven kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Mari van der Ven, sprekersburo Mari van der Ven, boekingen Mari van der Ven, boekingskantoor Mari van der Ven, prijs Mari van der Ven, Mari van der Ven boeken, Mari van der Ven huren, Mari van der Ven inhuren, Mari van der Ven kosten