036 848 11 21

Mari Carmen Oudendijk boeken

Presentatrice Mari Carmen Oudendijk is vooral bekend door de vele sportprogramma’s die zij presenteerde. Ook is zij een ervaren discussieleider, presenteert zij gala’s en is zij inzetbaar als spreker. In haar lezingen heeft zij het onder andere over sport en ontwikkelingssamenwerking.

Sportprogramma’s
Oudendijk volgde een opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Groningen en ging vervolgens aan de slag bij de televisie. Bij RTL ging zij diverse sportprogramma’s presenteren. Daarnaast was zij te zien in RTL Live en 5 in het land. Ook presenteerde zij human interest-programma’s als Yacht Vision.

Tevens was Mari Carmen Oudendijk bij Sport1 verantwoordelijk voor de presentatie en analyses van diverse sporten. Verder presenteert zij bij BVN het Eredivisie-voetbal. Bij AT5 was zij te zien in het programma FC Godenzonen en bij RTV Utrecht presenteert zij een programma voor ondernemers.

Evenementen
Daarnaast presenteert zij regelmatig evenementen. Zo verzorgt zij jaarlijks de presentatie van het voetbalgala VVCS en begeleidt zij forums. Ook geeft zij lezingen over sport en media en over sport en ontwikkelingssamenwerking. Daarnaast leidt zij discussies.

Wilt u Mari Carmen Oudendijk boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Mari Carmen Oudendijk boeken

Voor prijzen het inhuren van Mari Carmen Oudendijk kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Mari Carmen Oudendijk, sprekersburo Mari Carmen Oudendijk, boekingen Mari Carmen Oudendijk, boekingskantoor Mari Carmen Oudendijk, prijs Mari Carmen Oudendijk, Mari Carmen Oudendijk boeken, Mari Carmen Oudendijk huren, Mari Carmen Oudendijk inhuren, Mari Carmen Oudendijk kosten