036 848 11 21

Margreet Spijker boeken

Journaliste Margreet Spijker is bij de meeste mensen bekend als nieuwslezeres van het RTL Nieuws. Daarvoor werkte zij als schrijvend journaliste. Ook is zij regelmatig te horen als commentaarstem voor diverse programma’s. Tevens kunt u Margreet Spijker inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Journalistiek
Spijker studeerde aan de Academie voor Journalistiek in Kampen en werkte al tijdens deze opleiding als schrijvend journaliste voor Trouw. Na haar studie ging zij aan het werk als nieuwslezeres bij Radio 10. Ook werd zij verslaggever en presentator bij RTV Noord-Holland. Bij de VARA ging Spijker Ontbijtradio presenteren en ook was zij te horen in Veronica Nieuwslijn.

Vervolgens ging zij nieuwsprogramma’s bij RTL presenteren. Zo was Spijker te zien in 5 in het Land. Ook werd zij nieuwslezeres bij RTL Nieuws en Editie NL. Tevens is zij regelmatig te horen als commentaarstem bij tal van programma’s.

Energiek
Net als tijdens live-uitzendingen op televisie is Spijker tijdens bijeenkomsten in het land alert en energiek. Hierdoor is zij uitermate geschikt als spreker, presentator of dagvoorzitter. Tijdens haar lezingen heeft Spijker het onder andere over actualiteiten, het Midden-Oosten, onderwijs en consumentenzaken. Wilt u Margreet Spijker boeken? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Margreet Spijker boeken

Voor prijzen het inhuren van Margreet Spijker kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Margreet Spijker, sprekersburo Margreet Spijker, boekingen Margreet Spijker, boekingskantoor Margreet Spijker, prijs Margreet Spijker, Margreet Spijker boeken, Margreet Spijker huren, Margreet Spijker inhuren, Margreet Spijker kosten