036 848 11 21

Margot Ribberink boeken

Weervrouw Margot Ribberink was jarenlang meteoroloog bij Meteo Consult in Wageningen en presenteert al jarenlang het weer bij RTL. Daarnaast is zij te horen op de radio. U kunt Margot Ribberink boeken als spreker. In haar lezingen combineert zij haar kennis over de natuur met de meteorologie.

Biologie
Ribberink studeerde biologie maar besloot, nadat zij haar studie had afgerond, aan het werkt te gaan bij Meteo Consult. Hier leerde zij van weerman John Bernard de fijne kneepjes van het vak.

In 1993 ging zij aan de slag voor RTL, waarvoor zij het weer ging presenteren. Daarnaast is zij te zien als weervrouw bij enkele regionale omroepen. Ook presenteert zij het weer op Radio 538 en Sky Radio.

Planten- en dierenwereld
Daarnaast is Ribberink regelmatig actief als spreker of dagvoorzitter? Zij kan boeiend vertellen over de reactie van planten en dieren op het weer en vraagt zich onder andere af of de planten- en dierenwereld zich ook aanpassen aan klimaatveranderingen. Daarnaast is zij een expert op het gebied van tornado’s en heeft dit fenomeen in de Verenigde Staten een aantal van dichtbij meegemaakt.

Ook verzorgt zij weerpresentaties die kunnen worden toegespitst op verscheidene branches. In haar lezingen heeft zij het onder andere over tornadojacht, klimaatverandering en de invloed van het weer op de gemoedstoestand van de mens. Wilt u Margot Ribberink inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Margot Ribberink boeken

Voor prijzen het inhuren van Margot Ribberink kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Margot Ribberink, sprekersburo Margot Ribberink, boekingen Margot Ribberink, boekingskantoor Margot Ribberink, prijs Margot Ribberink, Margot Ribberink boeken, Margot Ribberink huren, Margot Ribberink inhuren, Margot Ribberink kosten