036 848 11 21

Marc van Eck boeken

Marc van Eck is een authentieke visionair en inspirator. Bedrijven en organisaties die Marc van Eck inhuren als spreker of dagvoorzitter ontmoeten iemand die snel tot de kern komt en zijn visie op internal branding ontvouwt.

Ondernemer
Van Eck was in 2001 medeoprichter van Business Openers en is sindsdien ondernemer. Daarvoor werkte hij jarenlang als marketeer bij Procter & Gamble. Verder was hij strategieconsultant bij Bain & Company. Sinds 2005 is Van Eck werkzaam als Register Marketeer en heeft hij bovendien zijn eigen koffiemerk Medellín Secret, waarmee hij in 2007 een nominatie voor de NIMA Marketingprijs in de wacht wist te slepen.

Daarnaast heeft Van Eck diverse boeken op zijn naam staan. Zo schreef hij onder andere Business Plan op 1 A4 en Word succesvol met OGSM. Ook de boeken Internal Branding in de praktijk en Het succes van Internal Branding zijn van zijn hand.

Internal Branding
Marc van Eck is een topspreker als het gaat om Internal Branding. Hij heeft een pragmatische visie op merken en die visie sorteert veel effect. Tijdens zijn lezingen weet hij van de eerste tot de laatste minuut te boeien en hij maakt gebruik van voorbeelden die iedereen bijblijven. Door het merk als kompas te gebruiken creëer je als onderneming niet alleen een sterk merk maar ook een krachtige en leuke organisatie.

Wilt u Marc van Eck inhuren als spreker of dagvoorzitter? Hij is impulsief, creatief, gedreven en eigenwijs. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Marc van Eck boeken

Voor prijzen het inhuren van Marc van Eck kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Marc van Eck, sprekersburo Marc van Eck, boekingen Marc van Eck, boekingskantoor Marc van Eck, prijs Marc van Eck, Marc van Eck boeken, Marc van Eck huren, Marc van Eck inhuren, Marc van Eck kosten