036 848 11 21

Marc van der Linden boeken

Royaltyexpert Marc van der Linden is al jarenlang hoofdredacteur van weekblad Weekend en is tegenwoordig regelmatig te zien in het populaire RTL Boulevard. Ook is hij hoofdredacteur van het tijdschrift Royalty. U kunt Marc van der Linden inhuren als spreker. Weinigen kunnen in hun lezingen zoveel vertellen over het Nederlandse Koningshuis en andere koninklijke families als Marc van der Linden.

Koninklijk Huis
Van der Linden heeft tal van boeken over koninklijke personen gepresenteerd. Zo schreef hij over prins Willem-Alexander, koningin Beatrix, prinses Máxima en publiceerde hij het boek De vrouwen van prins Bernhard. Ook schreef hij rond de troonswisseling in 2013 een reeks portretten over de aftredende koningin en de nieuwe koning Willem-Alexander.

Televisie
Van der Linden is als royaltyverslaggever onder meer werkzaam geweest voor SBS6 en de TROS. Ook werkte hij freelance voor diverse tijdschriften in binnen- en buitenland. Bovendien was hij in de Verenigde Staten te bewonderen in de serie Meet the Royals. Ook verscheen hij in Duitse televisieprogramma’s en neemt hij het royaltynieuws onder de loep. Daarnaast is Van der Linden hoofdredacteur van bladen als Weekend en Royalty.

 

Wilt u met Marc van der Linden een echte expert op het gebied van het Koninklijk Huis in huis halen als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Marc van der Linden boeken

Voor prijzen het inhuren van Marc van der Linden kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Marc van der Linden, sprekersburo Marc van der Linden, boekingen Marc van der Linden, boekingskantoor Marc van der Linden, prijs Marc van der Linden, Marc van der Linden boeken, Marc van der Linden huren, Marc van der Linden inhuren, Marc van der Linden kosten