036 848 11 21

Marc Lammers boeken

Marc Lammers is een voormalig hockeyer en bondscoach die met het Nederlands dameselftal in 2008 de gouden medaille op de Olympische Spelen wist te winnen. U kunt Marc Lammers inhuren als spreker of dagvoorzitter. In zijn lezingen kan hij u alles vertellen over coaching, innovatie en doelen behalen.

Nederlands elftal
Lammers speelde vanaf zijn zestiende professioneel Hockey bij verschillende clubs in binnen- en buitenland. Met Den Bosch wist hij onder andere de Nederlandse en de Europese titel te winnen. Daarnaast kwam hij ook vijf maal voor het Nederlands elftal uit.

Vervolgens ging hij als coach aan de slag. In 2008 won hij zijn grootste prijs als oefenmeester door met de Nederlandse dames goud te winnen tijdens de olympische spelen in Peking.

Als coach staat Lammers vooral bekend als iemand die altijd gebruik maakt van de nieuwste technieken, zoals videobrillen, nieuwe hockeysticks, hartslagmeters, oortelefoons en analysesoftware.

Coachen
Sinds 2012 is Lammers bondscoach van het Belgische herenelftal. Daarnaast heeft hij zijn eigen bedrijf ML Consultancy. Hiermee organiseert hij bedrijfspresentaties, hockeykampen en geeft hij advies aan voetbaltrainers. Ook heeft hij diverse boeken over het coachen van mensen geschreven.

Tevens beheert hij Lammers Plaza, een kleurrijk multifunctioneel sportveld, waarbij de doeltjes plaats hebben gemaakt voor vier interactieve panelen.

In de optiek van Lammers moeten mensen, vooral in het bedrijfsleven, blijven innoveren. Wilt u Marc Lammers boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Marc Lammers boeken

Voor prijzen het inhuren van Marc Lammers kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Marc Lammers, sprekersburo Marc Lammers, boekingen Marc Lammers, boekingskantoor Marc Lammers, prijs Marc Lammers, Marc Lammers boeken, Marc Lammers huren, Marc Lammers inhuren, Marc Lammers kosten