036 848 11 21

Marc Klein Essink boeken

Acteur en presentator Marc Klein Essink was jarenlang te zien in grote spelshows die miljoenen televisiekijkers trokken. Toch presenteert hij net zo lief voor een klein publiek en kunt u hem inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Kleinkunst
Klein Essink wilde na de middelbare school naar de Toneelschool, maar werd hier niet aangenomen. Vervolgens studeerde hij Nederlandse taal- en letterkunde en Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Hij bleef zich echter bezighouden met kleinkunst en was onder andere verbonden aan een studentencabaretgezelschap. Vervolgens was hij van 1982 tot 1984 verbonden aan Het Publiekstheater.

In de loop der jaren was hij steeds vaker te zien op televisie en in films. Zo bemachtigde hij rollen in films als Brandende Liefde en De Aanslag en speelde hij in de televisieserie Dossier Verhulst.

In de tweede helft van de jaren tachtig brak hij door bij het grote publiek met zijn rol in de succesvolle televisieserie Medisch Centrum West. Begin jaren negentig schitterde hij vervolgens in de miniserie De Brug. Ook speelde hij in de dramaserie Coverstory.

De Staatsloterijshow
Hierna was hij jarenlang te zien als presentator van het populaire spelprogramma De Staatsloterijshow, dat miljoenen kijker trok. Vervolgens verscheen hij in de ziekenhuisserie Trauma 24/7 en speelde hij rollen in Baantjer en Dokter Tinus. Ook was hij regelmatig te bewonderen in het theater. Hij speelde onder andere in de toneelproducties Max Havelaar, Moordspel, De Batavia, De gelukkige huisvrouw, Ontrouw en Kleine Zielen.

 

Wilt u Marc Klein Essink boeken als spreker of dagvoorzitter? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Marc Klein Essink boeken

Voor prijzen het inhuren van Marc Klein Essink kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Marc Klein Essink, sprekersburo Marc Klein Essink, boekingen Marc Klein Essink, boekingskantoor Marc Klein Essink, prijs Marc Klein Essink, Marc Klein Essink boeken, Marc Klein Essink huren, Marc Klein Essink inhuren, Marc Klein Essink kosten