036 848 11 21

Marc de Hond boeken

Marc de Hond is speler van het Nederlands rolstoelbasketbalteam en daarnaast succesvol internetondernemer, radio dj en televisiepresentator. U kunt Marc de Hond inhuren als spreker of dagvoorzitter. Met bevlogenheid en humor vertelt hij tijdens zijn lezingen over de kracht van mensen om zich aan te passen aan nieuwe situaties.

Ondernemer
De Hond, zoon van opiniepeiler Maurice de Hond, begon op achttienjarige leeftijd zijn eerste internetbedrijf. Hij combineerde het ondernemerschap met de presentatie van een wekelijks radioprogramma op 3FM. In 1999 verkocht hij daarop de website veiling.com om zich te gaan richten op zijn mediacarrière.

Vervolgens liep hij onder andere stage bij het programma van Ruud de Wild. Ook ging hij op televisie het programma het Eindexamenjournaal  presenteren en verzorgde hij het  nieuwsoverzicht van Goedemorgen Nederland.

In 2006 ging De Hond voor de nieuwe radiozender Caz! Werken, waar hij elke avond te horen was met het programma Wacht u voor De Hond. Ook is hij sinds 2007 de vaste commentator van pokerwedstrijden op RTL 7. Sinds 2012 is hij bovendien een van de presentatoren van De Rekenkamer van de KRO. In 2013 stond hij voor het eerst in het theater met de show de LULverhalen.

Dwarslaesie
Toch verliep het leven van De Hond niet altijd vlekkeloos. In 2002 kreeg hij een dwarslaesie, waardoor hij sindsdien aangewezen was op een rolstoel. In een intensief revalidatieproces, leerde hij stukje bij beetje weer lopen. Over deze periode schreef hij het boek Kracht.

Door de fysieke problemen ontdekte De Hond dat hij lichamelijk en mentaal tot dingen in staat was, die hij vooraf niet had kunnen vermoeden. Het duurde enkele jaren om zijn draai te vinden, maar uiteindelijk heeft hij leren omgaan met de tegenslagen. Mede daardoor is hij een inspirerend spreker en motivator. De Hond kijkt naar wat hij wel in plaats van niet kan.

Als spreker kan De Hond vertellen over medische fouten, patiëntveiligheid, leven met een handicap en omgaan met tegenslagen. Wilt u Marc de Hond boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Marc de Hond boeken

Voor prijzen het inhuren van Marc de Hond kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Marc de Hond, sprekersburo Marc de Hond, boekingen Marc de Hond, boekingskantoor Marc de Hond, prijs Marc de Hond, Marc de Hond boeken, Marc de Hond huren, Marc de Hond inhuren, Marc de Hond kosten