036 848 11 21

Manuel Venderbos boeken

Presentator Manuel Venderbos is bekend van EO-programma’s die zich voornamelijk op jongeren richten. Daarnaast kunt u Manuel Venderbos inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Evangelische Omroep
Na drie jaar commerciële economie gestudeerd te hebben, verruilde Venderbos deze opleiding voor de journalistiek. Vanaf 2000 ging hij diverse radio- en televisieprogramma’s presenteren bij de Evangelische Omroep (EO). Daarnaast werkte hij als freelancer voor jongerenzender BNN.

In 2003 richtte hij zijn eigen bedrijf Dikke Prima Producties op. Samen met Herman Wegter presenteerde bovendien hij het EO-programma X-noizz op de radio. Ook was Venderbos presentator van het kinderprogramma BlinQ.

EO-jongerendag
In 2005 deed Venderbos voor het eerst live verslag van de EO-jongerendag en in 2008 presenteerde hij in het GelreDome het hoofdprogramma van deze dag. Sindsdien presenteert hij jaarlijks dit megaevenement.

Tevens presenteert Venderbos het aangrijpende televisieprogramma Jong. Ook is hij te zien in het medische programma Afslag UMC en het journalistieke programma 3Onderzoekt.

Wilt u Manuel Venderbos boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Manuel Venderbos boeken

Voor prijzen het inhuren van Manuel Venderbos kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Manuel Venderbos, sprekersburo Manuel Venderbos, boekingen Manuel Venderbos, boekingskantoor Manuel Venderbos, prijs Manuel Venderbos, Manuel Venderbos boeken, Manuel Venderbos huren, Manuel Venderbos inhuren, Manuel Venderbos kosten