036 848 11 21

Maik de Boer boeken

De gepassioneerde Maik de Boer werd bekend als de stylist van tal van bekende Nederlanders en was te zien in diverse televisieprogramma’s. U kunt Maik de Boer bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker of dagvoorzitter. Hij kan in zijn lezingen alles vertellen over mode en styling.

Hotel
De loopbaan van Maik de Boer begon in de hotelindustrie en leidde hem de hele wereld over. Zo werkte hij onder meer in New York waar hij manager was in het Marriot Marquis Hotel. De Boer besloot de hotelbranche achter zich te laten en zijn hart te volgen door aan de slag te gaan als freelance stylist.

Al snel vergaarde De Boer roem met zijn persoonlijke aanpak. Hij zorgt er als stylist voor dat zijn klanten door de kleding net een beetje meer cachet krijgen, zonder afbreuk te doen aan hun authentieke karakter.

Looking Good
Tot het clientèle van De Boer behoren veel bekende Nederlanders. Daarnaast werkt hij voor comedyseries en verzorgt hij de styling voor albums en videoclips. Daarnaast werkte hij mee aan programma’s als Koffietijd, De vijf uur show, Life & Cooking, RTL Boulevard, Dancing with the Stars en Ranking the Stars. Ook presenteerde hij het programma Looking Good. In 2010 zat hij bovendien in de jury van het EO-programma Korenslag en ook speelde hij diverse gastrolletjes in De TV Kantine. In 2013 was hij bovendien te zien in de speelfilm Leve Boerenliefde.

Wilt u Maik de Boer boeken als spreker of dagvoorzitter en alles te weten komen over fashion en lifestyle? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Maik de Boer boeken

Voor prijzen het inhuren van Maik de Boer kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Maik de Boer, sprekersburo Maik de Boer, boekingen Maik de Boer, boekingskantoor Maik de Boer, prijs Maik de Boer, Maik de Boer boeken, Maik de Boer huren, Maik de Boer inhuren, Maik de Boer kosten