036 848 11 21

Maartje Hofhuis boeken

Journaliste en redactrice Maartje Hofhuis was met een vaste plek binnen de nieuwsredactie van Pauw & Witteman een van de drijvende krachten achter dit populaire programma. Daarnaast is zij voor het bedrijfsleven actief als spreker en dagvoorzitter. In haar lezingen kan zij als geen ander uitleggen wat er bij het presentatie-vak komt kijken.

Journalistiek
Als journaliste zit Hofhuis graag dichtbij het vuur. Zij houdt van de hectiek rond actuele gebeurtenissen en contact met mensen die in de schijnwerpers staan. Als redacteur van veelbekeken programma’s als Pauw & Witteman en Nova heeft zij tal van gasten geïnterviewd en kan zij bogen op een brede maatschappelijke kennis.

Hoewel Hofhuis vooral achter de schermen naam heeft gemaakt, is zij er klaar voor om ook voor de schermen te gaan werken. Uit meer dan vierhonderd aanmeldingen werd zij uitverkoren als deelnemer aan Talent Kitchen, een initiatief van Endemol en presentator Jeroen Pauw, waarin nieuw presentatietalent begeleid wordt door professionals en een serieuze kans krijgt.

Dagvoorzitter
Naast haar werkzaamheden voor televisie is Hofhuis druk als spreker en dagvoorzitter voor het bedrijfsleven. Zij heeft het onder andere over actualiteiten, media, het bedrijfsleven en de advocatuur. Door haar veelzijdige werkervaring is zij inhoudelijk ijzersterk en bovendien heeft zij doorzettingsvermogen, lef en enthousiasme.

 

Wilt u Maartje Hofhuis boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Maartje Hofhuis boeken

Voor prijzen het inhuren van Maartje Hofhuis kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Maartje Hofhuis, sprekersburo Maartje Hofhuis, boekingen Maartje Hofhuis, boekingskantoor Maartje Hofhuis, prijs Maartje Hofhuis, Maartje Hofhuis boeken, Maartje Hofhuis huren, Maartje Hofhuis inhuren, Maartje Hofhuis kosten