036 848 11 21

Maarten Willemse boeken

Maarten Willemse is een komiek die organisaties en instellingen versteld doet staan met zijn fakespeeches. Met zijn hilarische lezingen trad hij zelfs op voor het Koninklijk Huis en de premier. Door zijn maatwerk is hij interessant om in te huren voor een groot aantal opdrachtgevers, van zorginstelling tot consultants

De fakespeeches waar Willemse mee optreedt zijn op maat geschreven voor de opdrachtgever en passen feilloos bij de doelgroep. Willemse zorgt ervoor dat, naast het onderwerpen, zelfs de omgangsvormen, de stijl van presenteren en het taalgebruik tot in de puntjes zijn voorbereid en bij het thema passen.

Als Willemse bijvoorbeeld een speech geeft op een universiteit dan speelt hij de fictieve prof. Willemse, die voorafgaand wordt aangekondigd als een man met een enorme staat van dienst, maar die niemand in de zaal –uiteraard- kent.

De lezing ontaardt vervolgens in een hilarisch betoog, waarin Willemse contact zoekt met het publiek en de toeschouwers van begin tot eind weet te boeien.

Bijeenkomsten
De fakespeeches die Willemse verzint kunnen gebruikt worden als opening, tussendoortje of afsluiting van seminars en andere bijeenkomsten. Of het nu om  een zaal van 10 of 2000 mensen gaat: Willemse weet alle luisteraars gegarandeerd te vermaken.

Heeft u interesse in een fakespeech van Maarten Willemse? Neem voor meer informatie, een uitgebreide beschrijving of videomateriaal van eerdere optredens, contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Maarten Willemse boeken

Voor prijzen het inhuren van Maarten Willemse kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Maarten Willemse, sprekersburo Maarten Willemse, boekingen Maarten Willemse, boekingskantoor Maarten Willemse, prijs Maarten Willemse, Maarten Willemse boeken, Maarten Willemse huren, Maarten Willemse inhuren, Maarten Willemse kosten