036 848 11 21

Maarten van Rossem boeken

Historicus Maarten van Rossem is bekend van zijn vele optredens als expert op het gebied van de Verenigde Staten, Europa, de nationale en internationale politiek en de ontwikkeling van Nederland. Met zijn nuchtere en relativerende houding, weet hij vaak een andere kijk op zaken te weeg te brengen. U kunt Maarten van Rossem boeken als spreker of dagvoorzitter.

Universiteit
Van Rossem studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Utrecht en promoveerde in 1987. Tussen 1997 en 2008 was hij bijzonder hoogleraar geschiedenis aan de Universiteit van Utrecht.

Ook verschijnt hij al jaren op televisie als Amerikadeskundige. Zo liet hij zijn licht schijnen op de beide Golfoorlogen en de aanslagen van 11 september. Van Rossem staat bekend om zijn nuchtere kijk op zaken en zijn, voor sommigen, controversiële uitspraken.

Van Rossem verschijnt regelmatig in programma’s als De Wereld Draait Door en Pauw en Witteman. In de zomer van 2013 was hij tevens vervangend presentator bij Knevel en Van den Brink. Ook werkte hij mee aan het programma De Slimste Mens.

Maarten!
Daarnaast verschijnt sinds 2008 het tijdschrift Maarten! Waarin hij commentaar geeft op de actualiteit. Het blad werd in eerste instantie uitgegeven als eenmalige parodie op glossy’s, maar verschijnt inmiddels elke twee maanden en heeft een oplage van tienduizenden exemplaren.

Ook treedt Van Rossem regelmatig op als spreker. In zijn lezingen vertelt hij over zijn expertises. Wilt u Maarten van Rossem boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Maarten van Rossem boeken

Voor prijzen het inhuren van Maarten van Rossem kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Maarten van Rossem, sprekersburo Maarten van Rossem, boekingen Maarten van Rossem, boekingskantoor Maarten van Rossem, prijs Maarten van Rossem, Maarten van Rossem boeken, Maarten van Rossem huren, Maarten van Rossem inhuren, Maarten van Rossem kosten