036 848 11 21

Maarten van der Weijden boeken

Maarten van der Weijden inhuren of boeken
‘Elke dag je stinkende best doen’. Dat is het motto van oud-topsporter en spreker Maarten van der Weijden (1981). U kunt hem bij Sprekersbureau inhuren of boeken voor uw congressen en bedrijfsbijeenkomsten. Maarten is ook beschikbaar als dagvoorzitter. Rode draad in zijn presentaties: hoe verbeter je jezelf en hoe ga je om met tegenslagen. De zwemmer, die in 2008 Olympisch Goud won, put uit eigen ervaring.

‘Beter’ worden met Maarten van der Weijden
‘Beter’ is een kernbegrip voor de oud-topsporter en spreker/presentator. Hij beleefde zijn hoogtepunt in zijn zwemcarrière nadat hij letterlijk beter werd. Hij genas van kanker. Vervolgens trainde hij zich opnieuw suf voor steeds betere zwemprestaties. Dat leidde in 2008 tot de apotheose in Peking. Hij gebruikte dit hoogtepunt om te stoppen met zwemmen en schreef zijn inspirerende autobiografie Beter.

 Maarten van der Weijden was al op jonge leeftijd gegrepen door de zwemsport. Als kind legde hij zichzelf een streng trainingsprogramma op. Toen al besefte de toekomstige spreker en dagvoorzitter dat je altijd beter wordt als je meer tijd investeert in je talenten. Hij zwom bij voorkeur in open water en brak menig record op de 5, 10 en 25 kilometer. In 2001 trok de diagnose kanker een streep door de rekening. Maar hij vocht terug en werd in 2008 alsnog Olympisch kampioen.

Ook u kunt Maarten inhuren of boeken als spreker
Als ondernemer, theatermaker en te boeken spreker en presentator weet Maarten, die aan de Universiteit van Utrecht wiskunde studeerde, als geen ander over te brengen dat talent belangrijk is, maar dat motivatie en doorzettingsvermogen het verschil maken. Met als extra kracht dat hij het bedrijfsleven van binnenuit kent. Hij was enkele jaren financieel expert bij Unilever en neemt die ervaring mee in de presentaties en optredens waarvoor u de oud-topsporter als spreker, presentator of dagvoorzitter kunt inhuren of boeken.

Dankzij zijn persoonlijke motivatie en doorzettingsvermogen haalde hij het maximale uit zijn sportcarrière. Zodra hij wist dat hij nooit meer ‘beter’ zou worden in zijn sport, zette hij de stap naar het bedrijfsleven. Als ondernemer focust hij op theatervoorstellingen, coaching van collega-topsporters die zich als spreker willen afficheren, zorgconsultancy en zijn talent voor inspirerende lezingen en peptalks.

Contact leggen met Maarten van der Weijden
Wilt u Maarten van der Weijden inhuren of boeken voor uw evenement? Om uw relaties tijdens uw congres of evenement te laten begeesteren door een enthousiaste spreker, presentator of dagvoorzitter die inspirerende parallellen trekt tussen presteren in de sport en in je dagelijkse werk? Neem contact op met Sprekersbureau voor meer informatie over het inhuren of boeken van deze spreker.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Maarten van der Weijden boeken

Voor prijzen het inhuren van Maarten van der Weijden kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Maarten van der Weijden, sprekersburo Maarten van der Weijden, boekingen Maarten van der Weijden, boekingskantoor Maarten van der Weijden, prijs Maarten van der Weijden, Maarten van der Weijden boeken, Maarten van der Weijden huren, Maarten van der Weijden inhuren, Maarten van der Weijden kosten