036 848 11 21

Maarten Bouwhuis boeken

Journalist Maarten Bouwhuis is onder andere bekend als presentator bij BNR Nieuwsradio. Ook is hij actief als spreker en dagvoorzitter en presenteert hij congressen, seminars en perspresentaties. Daarbij onderscheidt hij zich door zijn bevlogenheid, scherpte en kwinkslagen.

BNR Nieuwsradio
Bouwhuis presenteert op gedegen wijze programma’s op BNR Nieuwsradio en is onderdeel van de talentenpool van Endemol en presentator Jeroen Pauw. Daarnaast is hij veel actief als presentator in het land.

Samen met zijn opdrachtgever bereidt hij presentaties en lezingen voor en scherpt hij op basis van de inhoud en doelstellingen het programma aan. Daarnaast is hij een uitstekend debatleider. Volgens Bouwhuis is het leiden van een debat vooral een kwestie van goed luisteren en overtuigend spreken. Doordat hij zich heeft gespecialiseerd in het organiseren, leiden en analyseren van debatten wordt hij veel gevraagd door bedrijven, overheidsinstellingen en maatschappelijke organisaties.

Interactie
Ook is hij geschikt voor het leiden van een panelsessie of inspraakavond. Hij heeft daarbij veel oog voor interactie en gebruikt creatieve maar passende werkvormen. Ook verzorgt hij de presentatie en begeleiding van informatieve bijenkomsten.

Wilt u Maarten Bouwhuis boeken als spreker, dagvoorzitter of debatleider? Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Maarten Bouwhuis boeken

Voor prijzen het inhuren van Maarten Bouwhuis kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Maarten Bouwhuis, sprekersburo Maarten Bouwhuis, boekingen Maarten Bouwhuis, boekingskantoor Maarten Bouwhuis, prijs Maarten Bouwhuis, Maarten Bouwhuis boeken, Maarten Bouwhuis huren, Maarten Bouwhuis inhuren, Maarten Bouwhuis kosten