036 848 11 21

Luuk Ikink boeken

Journalist, radio- en televisiemaker Luuk Ikink is vooral bekend als assistent van Humberto Tan in het succesvolle televisieprogramma RTL Late Night. Voor dit programma presenteert hij bijna dagelijks, op karakteristieke wijze, opmerkelijke nieuwsfeiten. Ook kunt u Luuk Ikink boeken als spreker of dagvoorzitter.

Journalistiek
Ikink studeerde journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Windesheim en ging vervolgens in 2004 aan de slag als redacteur bij de radiotak van de NCRV. In 2007 stapte hij over naar BNN waar hij als redacteur verantwoordelijk werd voor het reisprogramma Weg met BNN. Ook leverde hij regelmatig bijdragen met een humoristische en ironische ondertoon voor het programma BNN Today.

In 2012 werd hij voor zijn werk beloond met de Philip Bloemendal Prijs, een aanmoedigingsprijs voor talentvolle televisie- en radiomakers. Een jaar later mocht hij in Radio Tour de France een item met tweets rond het wielerevenement presenteren.  Ook kreeg hij dat jaar zijn eigen ochtendprogramma Start! op Radio 1.

RTL Late Night
In 2013 maakte hij de overstap naar televisie toen hij aan de zijde van Humberto Tan voor het uiterst succesvolle programma RTL Late Night ging werken.

Wilt u Luuk Ikink boeken als spreker? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Luuk Ikink boeken

Voor prijzen het inhuren van Luuk Ikink kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Luuk Ikink, sprekersburo Luuk Ikink, boekingen Luuk Ikink, boekingskantoor Luuk Ikink, prijs Luuk Ikink, Luuk Ikink boeken, Luuk Ikink huren, Luuk Ikink inhuren, Luuk Ikink kosten