036 848 11 21

Lucille Werner boeken

Lucille Werner is bij het grote publiek vooral bekend omdat zij jarenlang de presentatrice was van het populaire spelprogramma Lingo. Daarnaast zet zij zich in voor mensen met een functiebeperking. U kunt Lucille Werner inhuren als spreker of presentator.

Televisie
Na de middelbare school volgde Werner een hbo-opleiding PR & Communicatie. Tijdens haar opleiding liep zij stage bij de 5 uur Show en zodoende kwam zij in aanraking met het televisie-vak.

Nadat Werner haar opleiding had voltooid werkte zij als verslaggever bij Showtime. Hiervoor interviewde zij over de hele wereld grote sterren als David Bowie, Robbie Williams en Joe Cocker.

Vervolgens ging zij voor RTL4 het programma Actueel Shownieuws presenteren. Ook was zij te zien in The Big Entertainment Club, Zomerkampioen, Henny’s Houseparty en Puzzeltijd.

In 2001 ging Werner voor de AVRO werken, waar zij het programma Alle dieren tellen mee ging presenteren. Vervolgens presenteerde zij een aantal afleveringen van de quiz Smarttest en het spelprogramma Get the picture! en Capibara. Sinds 2005 was zij vervolgens bijna dagelijks te zien in het razend populaire spelprogramma Lingo.

Functiebeperking
Werner, die door zuurstofgebrek bij haar geboorte een hersenbeschadiging opliep en daardoor moeilijk loopt, zet zich daarnaast al jaren in voor mensen met een functiebeperking. Zij heeft onder andere de Mis(s)verkiezing bedacht, waarin vrouwen met een handicap strijden om de titel Mis(s) onbeperkt Nederland. Later werd dit concept uitgebreid naar de CAPawards.

Verder is Werner ambassadrice van verschillende organisaties die zich richten op het helpen van mensen met een functiebeperking. Daarnaast zet zij zich in voor de belangenvereniging voor vrijwilligers. Bovendien heeft zij een stichting opgericht die een positief beeld van mensen met een handicap wil bevorderen. In 2006 ontving zij voor haar werkzaamheden een Frekie-trofee. Later werd zij ook nog onderscheiden met de Majoor Bosshardt Prijs.

Wilt u Lucille Werner boeken als spreker of presentator? Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Lucille Werner boeken

Voor prijzen het inhuren van Lucille Werner kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Lucille Werner, sprekersburo Lucille Werner, boekingen Lucille Werner, boekingskantoor Lucille Werner, prijs Lucille Werner, Lucille Werner boeken, Lucille Werner huren, Lucille Werner inhuren, Lucille Werner kosten