036 848 11 21

Lucia Rijker boeken

Viervoudig wereldkampioen kickboksen en tweevoudig wereldkampioen boksen is een topsportster in hart en nieren. U kunt Lucia Rijker inhuren als spreker en dagvoorzitter. Als geen ander weet zij hoe zij met haar lezingen haar luisteraars op een energieke creatieve en spirituele wijze kan motiveren.

Sport
Rijker begon op zesjarige leeftijd met judo. Ook zat zij in haar jeugd in het Nederlandse softbalteam, waarmee zij als dertienjarige het Amsterdams kampioenschap en het Nederlands kampioenschap wist te winnen.

Op haar vijftiende begon zij vervolgens met kickboksen en twee jaar later versloeg natuurtalent Rijker de Amerikaanse kampioene Lilly Rodriguez. Vervolgens vergaarde zij snel roem en halverwege de jaren negentig ging zij zich ook richten op het ‘gewone’ boksen. Ook besloot zij naar de Verenigde Staten te verhuizen.

Rijker behaalde talloze overwinningen en won vele prijzen. Zo werd zij vier keer wereldkampioen kickboksen en was zij twee keer de beste van de wereld met boksen.

Million Dollar Baby
Daarnaast geeft zij les in diverse vechtsportdisciplines en is zij regelmatig te zien in films en televisieseries. Zo speelde Rijker de rol van Billy the Blue Bear in de met vier Oscars bekroonde film Million Dollar Baby van Clint Eastwood. In 2007 was zij te zien in de documentaire Lucia Rijker, een bokser en boeddhist.

Verder wordt Rijker in binnen- en buitenland veel gevraagd als powercoach voor het bedrijfsleven. Als spreker weet zij als geen ander haar publiek te motiveren en te inspireren. In haar lezingen vertelt zij onder andere over beter focussen, omgaan met tegenslagen en doelen bereiken. Wilt u Lucia Rijker boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Lucia Rijker boeken

Voor prijzen het inhuren van Lucia Rijker kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Lucia Rijker, sprekersburo Lucia Rijker, boekingen Lucia Rijker, boekingskantoor Lucia Rijker, prijs Lucia Rijker, Lucia Rijker boeken, Lucia Rijker huren, Lucia Rijker inhuren, Lucia Rijker kosten