036 848 11 21

Louis Talpe boeken

Louis Talpe inhuren of boeken

De Vlaamse acteur en presentator Louis Talpe is vooral bekend als agent Toby in de Belgische kinder- en superheldenserie Mega Mindy. In Nederland was de serie die in 2013 ten einde liep, te zien bij de TROS. Louis Talpe vestigde er zijn reputatie als acteur mee. Zijn tv- en filmloopbaan combineert hij met activiteiten als presentator, spreker en dagvoorzitter bij uiteenlopende events.

Bekende Vlaming, geliefd in Nederland

Als ‘Bekende Vlaming’, die geregeld opduikt in de showbizz- en glamourbladen, is Talpe ook geliefd in Nederland. Niet alleen als tv- en filmtalent, maar ook als stemacteur. Zijn uitstraling en professionaliteit maken dat veel Nederlandse bedrijven en organisaties hem graag inhuren als presentator of dagvoorzitter.

Louis Talpe is niet alleen een gepassioneerd acteur, maar ook een bevlogen liefhebber van taal. Na zijn toneelopleiding aan de ITVS in Leuven, volgde hij aan het Milton Abbey College in Engeland een studie woordkunst en drama. Al snel wisten Belgische zenders hem te boeken voor diverse tv-series. In 2006 brak hij als agent Toby in Mega Mindy door bij het grote publiek. Van de kinderserie werden drie succesvolle bioscoopfilms gemaakt.

In de prestigieuze Vlaamse serie Goesting speelt hij de rol van Hannes Blondeel, de souschef van restaurant Felixir, waarvan de staf alles op alles zet voor het behalen van een Michelinster. Ook Nederlandse series en films weten Louis vervolgens te vinden en te boeken. Hij speelde onder meer in Gooise vrouwen en in de VPRO-serie Het Gordijnpaleis.

Ook u kunt Louis Talpe inhuren/boeken voor uw event

Twee jaar lang was Louis Talpe te bewonderen in de soapserie Goede tijden, slechte tijden. Ook was de veelzijdige acteur en spreker te zien in de dramaserie Verliefd op Ibiza. Samen met Nicolette van Dam speelde hij de sterren van de hemel in de bioscoopfilm De Club van Sinterklaas en de Pietenschool. In België won hij de finale van Sterren op de dansvloer.

De acteur, taalliefhebber en getalenteerde spreker Louis Talpe schrijft naast zijn activiteiten als acteur ook columns, onder meer voor het maandblad Glossy. Bovendien kunnen bedrijven en organisaties hem inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter tijdens bijeenkomsten en events. Ook u kunt de veelzijdige acteur als zodanig boeken.

Contact leggen met Louis Talpe

Wilt u meer weten over het inhuren van deze acteur voor uw bedrijfsevents? Wilt u meer weten over zijn staat van dienst als spreker, presentator of dagvoorzitter in een bedrijfsmatige entourage? Wij zijn u met plezier met meer informatie van dienst. Neem contact op met Sprekersbureau voor details of om deze spreker direct te boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Louis Talpe boeken

Voor prijzen het inhuren van Louis Talpe kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Louis Talpe, sprekersburo Louis Talpe, boekingen Louis Talpe, boekingskantoor Louis Talpe, prijs Louis Talpe, Louis Talpe boeken, Louis Talpe huren, Louis Talpe inhuren, Louis Talpe kosten