036 848 11 21

Lodewijk Hoekstra boeken

De enthousiaste tuinman Lodewijk Hoekstra is bekend van het programma Eigen Huis & Tuin. U kunt Lodewijk Hoekstra boeken als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen vertelt hij over het belang van duurzaamheid en legt hij uit hoe er meer leefruimte en ruimte voor de kinderen te creëren is.

Hoekstra groeide op in een landelijke omgeving en was al van jongs af aan geïnteresseerd in alles wat groeit en bloeit. Na de middelbare school volgde hij een hbo-opleiding bedrijfskunde.

Eigen Huis & Tuin
Sinds 2004 is verschijnt Hoekstra op televisie als de tuinman van het programma Eigen Huis & Tuin op RTL4. Wekelijks trekt dit programma miljoenen kijkers. Daarnaast publiceerde Hoekstra in 2007 het boek Lodewijk en het buitenleven.

Verder is Hoekstra sinds 2010 te bewonderen in het programma Koffietijd, waarin hij advies geeft over alles wat met tuinieren te maken heeft. Ook presenteert hij het programma Green Kids. In 2012 was Hoekstra bovendien te bewonderen als deelnemer aan het populaire programma Expeditie Robinson.

Adviseur
Hoekstra is bovendien actief als adviseur van projectontwikkelaars. Hij begeleidt de inrichting van complete woonwijken probeert het imago van tuinieren te versterken door in het hele land lezingen en workshops te geven.

Wilt u Lodewijk Hoekstra inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Lodewijk Hoekstra boeken

Voor prijzen het inhuren van Lodewijk Hoekstra kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Lodewijk Hoekstra, sprekersburo Lodewijk Hoekstra, boekingen Lodewijk Hoekstra, boekingskantoor Lodewijk Hoekstra, prijs Lodewijk Hoekstra, Lodewijk Hoekstra boeken, Lodewijk Hoekstra huren, Lodewijk Hoekstra inhuren, Lodewijk Hoekstra kosten