036 848 11 21

Liza Sips boeken

Liza Sips is bekend van haar rol in Goede tijden, slechte tijden en timmert flink aan de weg als actrice. Daarnaast is zij actief als stemacteur en presenteert zij televisieprogramma’s. U kunt Liza Sips inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Modellenwerk
Sips deed al vanaf jonge leeftijd modellenwerk en volgde toneel- en musicallessen. Daarnaast speelde zij blokfluit en saxofoon. In 2003 werd haar talent opgemerkt en kreeg zij een rol in de film Floris en de Heilige Nagel.

Daarnaast bemachtigde zij ook een gastrol in de soapserie Goede tijden, slechte tijden. Ook verscheen zij in de VPRO-televisiefilm Storm en was zij te zien in televisieseries als Samen, Keyzer en De Boer Advocaten en Gooische Vrouwen. Daarnaast had zij rollen in Willemspark en Onderweg naar Morgen.

In de Amerikaanse speelfilm Kill kill, faster faster speelde Sips vervolgens de rol van Lolita. Een jaar later kreeg zij de vaste rol van Vicky Pouw in Goede tijden, slechte tijden. Voor haar werk kreeg zij in 2008 de Spits Shooting Star Award en de Miss Nederland Positief Award uitgereikt. In 2011 werd Sips door het blad Jackie uitgeroepen tot een van de stijlvolste vrouwen van Nederland.

Presentatrice
In 2009 vertrok Sips uit Goede tijden, slechte tijden en ging zij presenteren voor jeugdzender Nickelodeon. Daarnaast was zij als actrice te bewonderen in Flikken Maastricht en Het Huis Anubis. Ook verscheen zij in de korte film Gewoon Gijs. Ook had zij een hoofdrol in de succesvolle bioscoopfilm Penny’s Shadow.

De stem van Sips was tevens te horen in diverse animatiefilms, commercials en videogames. Ook was zij te gast in programma’s als Sterren springen op zaterdag, Killer Karaoke en Sabotage.

Wilt u de talentvolle Liza Sips inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie of boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Liza Sips boeken

Voor prijzen het inhuren van Liza Sips kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Liza Sips, sprekersburo Liza Sips, boekingen Liza Sips, boekingskantoor Liza Sips, prijs Liza Sips, Liza Sips boeken, Liza Sips huren, Liza Sips inhuren, Liza Sips kosten