036 848 11 21

Lindo Duvall boeken

Radio-dj Lindo Duvall is al jarenlang te beluisteren op de Nederlandse radio. Zijn onstuimige programma’s waren onder andere te horen op de zenders Radio 538 en Veronica. U kunt Lindo Duvall inhuren als spreker, presentator en dagvoorzitter.

Discjockey
Duvall, die geboren werd als Lindo van de Vall, deed gymnasium toen hij de smaak van een bestaan als discjockey te pakken kreeg. Hij had een eigen drive-in disco en draaide op tal van feesten en partijen. Uiteindelijk kreeg hij zelfs een vaste aanstelling bij een discotheek in Den Bosch.

Via tal van omwegen ging hij in 1998 bij Radio 538 werken, waar hij diverse weekendprogramma’s ging presenteren. Vervolgens kreeg hij een nachtprogramma dat bijna dagelijks werd uitgezonden en uiteindelijk zelfs een middagprogramma. Daarnaast werd hij de vaste vervanger van Ruud de Wild.

Na het vertrek van De Wild bij 538 kreeg Duvall op dat tijdslot zijn eigen programma. Zijn programma was later te horen op de zaterdag- en zondagochtend.

Op televisie maakte Duvall in 2006 zijn debuut als presentator van het Veronica-programma Hot Shots WK Lingerie, een kampioenschap strafschoppen voor in lingerie gehulde dames.

Veronica
In 2011 vertrok Duvall bij Radio 538 om voor Radio Decibel te gaan werken. In 2013 stapte hij vervolgens over naar Radio Veronica. Daar presenteert hij onder andere de shows Oh wat een Nacht en Weekend Hotline. Daarnaast treedt hij op tijdens Radio Veronica’s DJ Tour.

Wilt u Lindo Duvall inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Lindo Duvall boeken

Voor prijzen het inhuren van Lindo Duvall kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Lindo Duvall, sprekersburo Lindo Duvall, boekingen Lindo Duvall, boekingskantoor Lindo Duvall, prijs Lindo Duvall, Lindo Duvall boeken, Lindo Duvall huren, Lindo Duvall inhuren, Lindo Duvall kosten