036 848 11 21

Liesbeth Staats boeken

Journaliste Liesbeth Staats was jarenlang het gezicht van het Jeugdjournaal en was daarnaast te zien in programma’s als Brandpunt en EenVandaag. Bedrijven en organisaties kunnen Liesbeth Staats boeken als spreker en dagvoorzitter. Zij beschikt over alle vaardigheden om evenementen in goede banen te leiden en boeiende lezingen te geven.

AT5
Staats studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam en vervolgens Literatuur aan Sorbonne in Parijs. Tijdens haar studietijd liep zij stage bij de Amsterdamse stadszender AT5, waar zij na het afronden van de stage bleef werken als verslaggever op de nieuwsredactie.

Na haar periode bij AT5 ging Staats bij het Jeugdjournaal werken en groeide uit tot het gezicht van het programma. In 2005 won zij de Cinekid Kinderkast Publieksprijs voor haar verslaggeving over de tsunami die Azië in 2004 trof.

Brandpunt
Van het Jeugdjournaal stapte Staats in 2007 over naar het actualiteitenprogramma EenVandaag. In 2011 werd Staats een van de presentatoren van het programma Brandpunt. Daarnaast richtte zij dat jaar haar eigen bedrijf StaatsTV op en sloot zich aan bij The Media Sisters. In 2012 was Staats tevens te zien in het programma Wie is de Mol?. Ook nam zij in 2013 deel aan deel aan de quiz De Slimste Mens.

Wilt u Liesbeth Staats inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Liesbeth Staats boeken

Voor prijzen het inhuren van Liesbeth Staats kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Liesbeth Staats, sprekersburo Liesbeth Staats, boekingen Liesbeth Staats, boekingskantoor Liesbeth Staats, prijs Liesbeth Staats, Liesbeth Staats boeken, Liesbeth Staats huren, Liesbeth Staats inhuren, Liesbeth Staats kosten