036 848 11 21

Lieke van Lexmond boeken

Lieke van Lexmond is een populaire mediapersoonlijkheid die van vele markten thuis is. Zij is naast actrice ook nog eens presentatrice, zangeres en fotomodel. U kunt Lieke van Lexmond bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Showbusiness
Al op jonge leeftijd kwam Van Lexmond in de showbusiness terecht. Als kind speelde zij in een reclame van Royco-soep en vervolgens deed zij veel modellenwerk. Ook speelde zij in commercials van bedrijven als Melkunie, Aviko, Bristol, Campina, Kwikfit, Het Land van Ooit en Calvé.

Haar grote doorbraak kwam echter met haar rol in de soapserie Goudkust, waarin zij Eva Prins speelde. Later was zij te zien in Goede tijdens, slechte tijden. Daarnaast speelde zij in series als Kees & Co, IC, Het Klokhuis, Waskracht! Dok12, Costa! en Spangen.

Ook timmerde Van Lexmond al vroeg aan de weg als presentatrice. Zo presenteerde zij vanaf 2003 Kids for Animals TV. Ook leende zij haar stem aan verschillende radio- en televisiecommercials en bioscoopfilms als Garfield – The Movie en Cars 2.

Dancing with the Stars
In 2005 en 2006 deed Van Lexmond mee aan het programma Dancing with the Stars. Hierin eindigde zij op een zesde plaats. Vanaf 2009 werd zij presentatrice van dit programma. Bij RTL presenteert Van Lexmond regelmatig RTL Boulevard. Daarnaast is zij te zien in TV Makelaar, Het zesde zintuig, Stabilo Spellingstrijd, Expeditie Poolcirkel en Ik kom bij je eten. Ook was zij te zien in het BNN-programma Ranking the Stars.

Voor haar werk ontving Van Lexmond in 2009 een Televizier Talent Award. Ook wist zij de Beau Monde Style Award binnen te slepen. In 2013 was Van Lexmond te zien in het EO-programma Op zoek naar God. De actrice treedt verder regelmatig op als zangeres. Zo nam zij een duet met Xander de Buisonjé op.

Wilt u Lieke van Lexmond inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie over deze presentatrice en actrice contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Lieke van Lexmond boeken

Voor prijzen het inhuren van Lieke van Lexmond kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Lieke van Lexmond, sprekersburo Lieke van Lexmond, boekingen Lieke van Lexmond, boekingskantoor Lieke van Lexmond, prijs Lieke van Lexmond, Lieke van Lexmond boeken, Lieke van Lexmond huren, Lieke van Lexmond inhuren, Lieke van Lexmond kosten