036 848 11 21

Lex Gaarthuis boeken

Lex Gaarthuis is radio-DJ en presenteert elke werkdag de ochtendshow Goeiemorgen Lex op 100%NL.

Vanaf zijn vroege jeugd is Lex al constant met muziek bezig. Via blokfluit en piano komt hij bij slagwerk uit en wordt hij drummer in een band. Op zijn 16e begint hij met het draaien van plaatjes en hieruit komt zijn passie voor radio naar voren. Vanaf 1999 werkt  en draait Lex voor een aantal lokale omroepen en webstations. In 2006 komt zijn landelijke doorbraak via 100%NL en maakt hij hier de ochtendshow. Hij presenteert elke werkdag van 06.00 uur tot 10.00 uur Goeiemorgen Lex  op 100%NL. Lex brengt je hierin het laatste (showbizz)nieuws, weer en verkeer.

Lex Gaarthuis als presentator

Lex is te boeken als presentator van uw (bedrijfs)evenement. Hij is vlijmscherp en omschrijft vaak zo cynisch mogelijk wat hem opvalt, wat hij vindt en wat hij meemaakt.  Tevens is hij te boeken als solo DJ.

Lex Gaarthuis boeken

Voor prijzen het inhuren van Lex Gaarthuis kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Lex Gaarthuis, sprekersburo Lex Gaarthuis, boekingen Lex Gaarthuis, boekingskantoor Lex Gaarthuis, prijs Lex Gaarthuis, Lex Gaarthuis boeken, Lex Gaarthuis huren, Lex Gaarthuis inhuren, Lex Gaarthuis kosten