036 848 11 21

Leontine Borsato boeken

Leontine Borsato-Ruiters is, behalve de vrouw van Marco Borsato, een begenadigd actrice en presentatrice. Ook is zij te boeken als spreker en dagvoorzitter. Bovendien is Leontine Borsato beschikbaar als presentatrice van evenementen in het land.

Briefgeheim
Als kind genoot Borsato er al van om op te treden en zij droomde dan ook van een carrière als zangeres. Op haar vijftiende kwam zij voor het eerste echt in de schijnwerpers te staan met haar rol in de televisieserie Briefgeheim.

Het bleek de opmaat voor een veelbelovende televisiecarrière, want vervolgens kreeg zij een rol in de VARA-serie Nieuwe Buren. Ook was zij met een kleine, maar opvallende rol te zien in de film Amsterdamned, van regisseur Dick Maas.

Toen Borsato begin twintig was, werd zij assistente van presentator Hans van der Togt in het populaire spelprogramma Rad van Fortuin. Acht jaar lang draaide zij, door Van der Togt aangekondigd als ‘onze enige echte eigen Leontine’ de bordjes om. Hierna presenteerde zij programma’s als Time 2 Move, Bodytrend, Snow Magazine en Style & Beauty.

Als actrice was Borsato onder andere te zien in de televisieseries Flodder, Baantjer, Boks, Vrouwenvleugel, Westzijde Posse, Voetbalvrouwen en Koen Kampioen. Ook speelde zij de gemene Louise Appelboom in Kabouter Plop en de Pinguïn. In de musical De Jantjes had zij de rol van Bleke Doortje.

Hart in Actie
Bovendien is zij ook actief als stemactrice. Zo was zij te horen in de succesvolle animatiefilm Robots. Verder was zij te zien in Waar is de Mol? en het BNN-programma Ranking the Stars. Bij SBS6 presenteert zij onder andere Hart in Actie en Een Goede Buurt.

Borsato is tevens ambassadrice voor Cordaid en Memisa en heeft in die hoedanigheid projecten in ontwikkelingslanden bezocht. Zo reisde zij af naar India, Sierra Leone, Kameroen en Vietnam.

Wilt u Leontine Borsato inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Leontine Borsato boeken

Voor prijzen het inhuren van Leontine Borsato kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Leontine Borsato, sprekersburo Leontine Borsato, boekingen Leontine Borsato, boekingskantoor Leontine Borsato, prijs Leontine Borsato, Leontine Borsato boeken, Leontine Borsato huren, Leontine Borsato inhuren, Leontine Borsato kosten