036 848 11 21

Leon Verdonschot boeken

Schrijver en journalist Leon Verdonschat is bekend als pop-expert uit verschillende radio- en televisieprogramma’s. U kunt Leon Verdonschot inhuren als spreker of dagvoorzitter. In zijn lezingen heeft het over literatuur, wetenschap en popmuziek.

Nieuwe Revu
Verdonschot is onder andere bekend van zijn publicaties in bladen als Nieuwe Revu en De Groene Amsterdammer, waarvoor hij vooral actief was als popjournalist. Daarnaast schreef hij columns voor Nieuwe Revu en was hij actief als programmamaker voor de Limburgse televisiezender L1.

Vanaf 2006 presenteerde hij tevens de Wetenschapsquiz van de VPRO. Ook was hij regelmatig te gast in het programma Spuiten en Slikken en interviewde hij onder andere Iggy Pop voor het programma Wereldgasten van de VPRO. In de zomer van 2007 was Verdonschot tevens een van de presentatoren van het VARA-programma Wat heet! Ook presenteerde hij dat jaar het zomerprogramma Wat nu?. Later was hij bij de VPRO te zien in programma’s als Wintergasten en Iets met boeken.

Auteur
Daarnaast heeft Verdonschot tal van boeken op zijn naam staan. Zo schreef hij over De Heideroosjes en Volumia!. In 2008 publiceerde hij tevens een biografie van Keith Bakker, onder de naam Pushing the Limits. Ook was hij als samensteller verantwoordelijk voor het boek De beste muziekverhalen van 1945 tot nu. In 2009 publiceerde hij zijn debuutroman Denvis.

Daarnaast treedt Verdonschot op in verschillende theaterprogramma’s, samen met onder ander Nico Dijkshoorn. Daarnaast is hij op tal van festivals, in clubs en in theaters actief geweest als spreker. Hij is onder andere beschikbaar voor het geven van lezingen, het leiden van debatten en het houden van publieke interviews. Wilt u Leon Verdonschot inhuren als spreker of presentator? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Leon Verdonschot boeken

Voor prijzen het inhuren van Leon Verdonschot kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Leon Verdonschot, sprekersburo Leon Verdonschot, boekingen Leon Verdonschot, boekingskantoor Leon Verdonschot, prijs Leon Verdonschot, Leon Verdonschot boeken, Leon Verdonschot huren, Leon Verdonschot inhuren, Leon Verdonschot kosten