036 848 11 21

Leco van Zadelhoff boeken

Leco van Zadelhoff is een van de bekendste en meest gewaardeerde visagisten en stylisten van Nederland. Hij verzorgt onder andere de styling voor sterren als Leontine Borsato, Danielle Overgaag, Daphne Deckers, Ruth Jacott en Chantal Janzen.

Kapper
Van Zadelhoff begon al op achttienjarige leeftijd met experimenteren in een kapsalon bij hem in de buurt en behaalde een jaar later zijn kappersdiploma. Via Veronica kwam hij in contact met Leontine Borsato en samen met haar reisde hij de wereld over voor fotoshoots en televisieopnamen.

De combinatie van kapper en visagist bleek een gouden en al snel kreeg Van Zadelhoff steeds meer opdrachten van grote bladen en ontwikkelde hij de ‘Leco-look’. Van Zadelhoff kreeg onder andere een eigen column in Beau Monde en was betrokken bij tal van reportages voor het blad.

Televisie
In 2000 presenteerde hij samen met Borsato vervolgens het programma Style & Beauty bij Yorin. Daarnaast schreef hij diverse boeken over beauty en styling. Zo publiceerde hij Het beautyboek, Het Haar Boek, Mooi! en Mooier!. Ook is hij sinds 2004 regelmatig te bewonderen in RTL Boulevard.

Met zijn bedrijf Smaak Support geeft hij door het hele land adviezen en geeft hij cursussen op het gebied van style en beauty. Ook is het Team LECO beschikbaar voor beautydemonstraties en –adviezen op evenementen en tijdens feesten. De demonstraties worden verzorgd door drie visagisten en haarstylisten die de bezoekers advies geven.

Wilt u Leco van Zadelhoff boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Leco van Zadelhoff boeken

Voor prijzen het inhuren van Leco van Zadelhoff kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Leco van Zadelhoff, sprekersburo Leco van Zadelhoff, boekingen Leco van Zadelhoff, boekingskantoor Leco van Zadelhoff, prijs Leco van Zadelhoff, Leco van Zadelhoff boeken, Leco van Zadelhoff huren, Leco van Zadelhoff inhuren, Leco van Zadelhoff kosten